Pomi „toaletați” fără milă pe Calea Șagului: crengi cu cireșe coapte sub...

Pomi „toaletați” fără milă pe Calea Șagului: crengi cu cireșe coapte sub drujba muncitorilor de la Rogera. Ce spun angajații firmei FOTO

2
DISTRIBUIȚI
copaci toaletati
Copaci toaletați pe Calea Șagului din Timișoara.

Muncitorii de la Rogera, firmă cu care Primăria Timișoara a semnat un contract pentru întreținerea spațiilor verzi, toaletează, de două zile, copacii de pe Calea Șagului în bătaie de joc. Astfel, o parte din pomii aflați lângă liniile pe care trece tramvaiul 7 au rămas complet fără crengi. De asemenea, muncitorii s-au gândit să toaleteze chiar și un cireș, plin cu fructe coapte.

13227955_10204442373618978_2093710231_n

Cât la sută din coronament poate fi tăiat

„Degeaba ne tot ceartă oamenii, doar nu tăiem de capul nostru, așa ni s-a spus de la primărie să facem”, a început să strige un angajat al firmei Rogera, care se plimba cu drujba pe stradă. „Nu i-a chemat nimeni, așa au primit ordin de la primărie. Săptămâna trecută au venit și au analizat terenul, iar acum s-au apucat de treabă”, a semnalat administratorul unui bloc.

Deși nimeni nu s-a plâns că ar fi o problemă cu unii copaci ai căror crengi acopereau ferestrele apartamentelor, muncitorii s-au gândit să-i toaleteze și pe aceștia, spre nemulțumirea unor localnici.


Totodată, mai multe fire care erau susținute de crengile copacilor coafați au ajuns la nici un metru de trotuar, astfel că pot pune în pericol viețile trecătorilor.

La sfârșitul lunii martie, Adrian Bere, șeful Direcției de Mediu din cadrul Primăriei Timișoara, explica faptul că „tăierile de arbori se execută și în perioada de vegetație, în procent de până la 20% din coronament”.

2 COMENTARII

  1. Dar va mai mira ceva la noi in Timisoara? Acuma serios, parcuri intretine de mantuiala, lucrari de toata jena…. si Robu ce face? Sta si isi spala pletele. Firma aceasta Rogera, este o firma afiliata PNL. La fel ca multe altele, asa face Robu afaceri!!

  2. halal presa!!! De ce nu publicati comentariul meu? De ce cenzurati, comentariile? nu sunteti cu nimic diferit de „prea maritul” Primar Robu, asa primar asa presa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.