BAC 2016: 3.400 de liceeni din Timiș află, în aceste zile, cât...

BAC 2016: 3.400 de liceeni din Timiș află, în aceste zile, cât de bine știu să utilizeze calculatorul. Vezi programul probelor de la Bacalaureat

0
DISTRIBUIȚI

bacalaureat 2015

Absolvenții de liceu au revenit, astăzi, în sălile de examen. Săptămâna trecută au avut loc probele orale la Limba Română și Limba Maternă, iar în această dimineață s-a dat startul celei de-a treia probe din cadrul „examenului maturității”, de evaluare a competențelor digitale.

Când încep probele scrise

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, la această probă care se desfășoară între 21 și 24 iunie s-au înscris 3.420 de candidați din județul nostru.


Liceenii pot primi, în aceste zile, calificativul „experimentat”, „avansat” sau „mediu”, în funcție de cât de bine știu să utilizeze calculatorul.

Între 27 iunie – 1 iulie, are loc proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, susținută de 3.428 de candidați din Timiș. Probele scrise ale sesiunii iunie-iulie vor începe pe data de 4 iulie, cu Limba şi literatura română şi vor continua pe 5 iulie cu proba la Limba şi literatura maternă, pe 6 iulie cu proba obligatorie a profilului, iar pe 8 iulie cu proba la alegere a profilului şi specializării.

Afişarea rezultatelor se va face în data de 12 iulie, iar în aceeaşi zi vor putea fi depuse contestaţii. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 16 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.