„Miracole” după furtună, la Timişoara: „Aqua Land” în Parcul Pădurice şi „piscină”...

„Miracole” după furtună, la Timişoara: „Aqua Land” în Parcul Pădurice şi „piscină” în Piaţa Unirii FOTO și VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

Piata Unirii inundata

Imagini cu tentă apocaliptică suprinse de timişoreni şi postate pe rețelele de socializare, astăzi, după furtuna care a avut loc în jurul orei 18.00. Străzi inundate, pasaje devenite lacuri sau chiar parcuri pline de apă sunt doar câteva din „miracolele” suprinse după ploaia torenţială de duminică. De altfel, aproape la fiecare furtună care aduce cantităţi semnificative de apă mai multe zone din oraş devin lacuri. Deși situația se repetă anual, autoritățile ridică neputincioase din umeri.

Spre exemplu, imaginile postate astăzi de timişoreni arată cum o porţiune bună din recent reabilitatul Parc Pădurice a fost acoperită de apă. Făcând haz de necaz, oamenii au denumit locaţia „Aqua Land Timişoara” şi au realizat şi un clip:

Nici zona viaductului din vecinătatea Pieţei 700 nu a fost practicabilă, fiind la fel plină de apă. Zona a fost însă curăţată în scurt timp.

apa dupa ploaie viaduct

Nici marile realizări cu care se laudă primarul Nicolae Robu nu au scăpat de capriciile naturii.


Ne referim la zona din jurul stadionului, unde maşinile parcate s-au înmuiat vreme de câteva ore în apă. Şi Piaţa Unirii, reabilitată cu bani europeni şi prezentată de edil ca un exemplu de succes s-a transformat în piscină, la fel ca şi Parcul Pădurice reabilitat recent. Vestea proastă este că ploile vor continua şi mâine, Timişoara fiind sub cod galben conform meteorologilor.

Zona Stadionului Dan Paltinisanu inundata

Sursă foto: Facebook

2 COMENTARII

  1. Specialistii Primariei ce spun, e cumva un act de sabotaj ? Ca ei sigur au luat in calcul orice mic detaliu, nu crede nimeni ca e din cauza stupiditatii lor sa intamplat asta, ca doar ei coboara din turnul de fildes de fiecare data sa supravegheze si controleze lucrarile. Eu cred ca e o mana criminala la mijloc ! Rusine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.