Primarul Nicolae Robu a venit cu toată familia la PNL ca să...

Primarul Nicolae Robu a venit cu toată familia la PNL ca să afle rezultatele

0
DISTRIBUIȚI

robu si familia dupa incheierea votului 2016 (3)

Sediul PNL Timiş s-a transformat pentru o seară în „casa” primarului Timişoarei, Nicolae Robu, care a venit cu toată familia la ora 21.00, pentru a aştepta rezultatele de la alegerile locale. În jurul orei 20 45, zeci de liberali stăteau în faţa sediului de pe Vasile Alecsandri, în aşteptarea orei fatidice, 21.00, când pe televiziunile naţionale urmau să se transmită rezultatele exit-poll-urilor.

La ora 20.58 suspansul atinsese cote alarmante, astfel că în prima linie stăteau aliniaţi primarul Nicolae Robu, soţia acestuia, fiica acestuia, dar şi fiul său venit cu soţia. În completă antiteză cu tablolul familiei Robu, copreşedintele PNL Timiş, Dan Popa a venit la sediu singur. Lângă el a stat totuşi viceprimarul Dan Diaconu. Ora 21, punctul culminant al serii a venit cu o dezamăgire. Vestea că Gabriela Firea a obţinut un scor de 42% pentru Primăria Capitalei, de trei ori mai mare decât cel al candidatului PNL, a şters orice zâmbet de pe feţele liberalilor.

Seara a devenit din ce în ce mai plicticoasă după ce, aliniaţi pentru a-şi cânta victoria pe Timişoara, liberalii au fost nevoiţi să asculte discursuri despre succes susţinute de şeful PSD Liviu Dragnea şi de Vrânceanu-Firea.


Distracţia a fost curmată de Dan Popa, care a cerut ca telecomanda să fie acţionată, pentru a vedea şi alte posturi. Dat fiind faptul că niciun exit-poll nu a fost comandat pentru Timiş, liberalii au anunţat că aşteaptă numărătoarea paralelelă. Cu zeci de feţe plictisite care navigau pe Facebook în jurul lui, primarul Nicolae Robu s-a abţinut de la un prognostic, însă a precizat pentru presă că aşteaptă să vadă ce cred timişorenii despre primul său madat ca edil-şef. Dan Popa însă, deşi nu a oferit cifre, a promis că buletinele de vot din toate cele trei urne din fiecare secţie, adică pentru Consiliul Local, Primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean vor atesta victoria PNL Timiş.

alin popovicu alegeri 2016

Pe toată durata declaraţiilor făcute de Nicolae Robu, dar şi înainte, Alin Popoviciu a stat în spate. Ulterior, acesta a refuzat să facă declaraţii motivând că aşteaptă cifrele de la numărătoarea paralelă. În aceste moment plictiseala domneşte în sediul PNL Timiş unde Nicolae Robu, Dan Popa şi Alin Popoviciu aşteaptă veşti legate de rezultate. Nu toţi cei aflaţi în sediu sunt însă tensionaţi. Consiliera primarului Sanda Greblă mănâncă pizza, în vreme ce jurnalistele PMT navighează pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.