Studenți săraci din Timișoara, trimiși în tabere de vară gratuite la Vama...

Studenți săraci din Timișoara, trimiși în tabere de vară gratuite la Vama Veche. Cum se fac înscrierile și cine le oferă locurile

0
DISTRIBUIȚI

mare

Ministerul Tineretului și Sportului a trimis, și în acest an, studenți din întreaga țară în tabere de vară la mare. De asemenea, de astfel de locuri gratuite au beneficiat nu doar tinerii care studiază în universitățile din țară, ci și structurile care promovează voluntariatul în rândul studenților. O astfel de structură este și Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România, care s-a decis, însă, să ofere cele 50 de locuri primite de la minister unor studenți cu situație materială precară.

Reprezentanții ANOSR anunță că, pentru cel de-al treilea an, aceste locuri de tabără vor fi oferite studenților defavorizați cu scopul de a atrage atenția asupra importanței sprijinirii lor. Prin urmare, asociația a lansat concursul pentru Tabăra ANOSR pentru studenți – ediția 2016, la care se pot înscrie și tineri din Timișoara. Tabăra se va desfășura în perioada 17 – 22 august în stațiunea Vama Veche. Pe lângă un sejur de cinci zile la malul mării, studenții vor avea ocazia să participe și la o serie de activități și dezbateri în cadrul cărora se vor discuta problemele cu care se confruntă la ora actuală categoriile defavorizate de studenți din mediul educațional românesc.

a-702x336

Toți studenții beneficiari vor avea asigurate gratuit cazarea și masa pe toată perioada sejurului de tabără, precum și transportul din localitatea de domiciliu până în Vama Veche și retur.


Pentru această tabără se pot înscrie studenți orfani de un părinte sau de ambii părinți, care provin din case de copii sau plasament familial, cu dizabilități, a căror familie înregistrează venituri scăzute, de etnie romă sau care provin din mediul rural. De asemenea, toți studenții participanți trebuie să aibă vârsta sub 35 de ani. Mai multe informații despre tabără organizată de ANOSR sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.