INEDIT ASU Politehnica, reprezentată de lideri Druckeria la stabilirea țintarului Ligii a...

INEDIT ASU Politehnica, reprezentată de lideri Druckeria la stabilirea țintarului Ligii a II-a. Ce jucător important al alb-violeților ratează startul sezonului

0
DISTRIBUIȚI
asu poli becicherecu (9)
Sebastian Novovic, la microfon, dă tonul de obicei la meciurile lui ASU Politehnica

În premieră la o adunare importantă de la sediul FRF o echipă va avea o voce chiar din rândul suporterilor. Nou promovata în B, ASU Politehnica Timișoara va fi reprezentantă la Comitetul de Urgență, în urma căruia se va stabili azi și programul Ligii a II-a, de nimeni altul decât liderul galeriei, Sebastian ”Mihalcea” Novovic, dar și de alți membri ai AST Druckeria.

Sebastian Novovic și Adrian Serețan fac parte din delegația alb-violetă la FRF. Decizia nu a fost intenționată de la bun început însă managerul sportiv Marius Cociu a rămas la Timișoara din cauza unor probleme personale și nici team-managerul Zoltan Feher nu a putut fi prezent la București din cauza serviciului.


”Mihalcea” nu e însă orice suporter, totodată președintele AST Druckeria, acesta e văzut ca persoana potrivită să reprezinte ASU Poli în actualele circumstanțe. ”Eu mi-aș fi dorit să fiu acolo. Din păcate nu am putut merge. Cei care ne reprezintă sunt oricum cei care se implică și în conducerea clubului”, ne-a spus Marius Cociu.

După amânarea startului în Liga a II-a ședința de azi trebuia să înceapă pe la ora 12, dar din sursele noastre țintarul va fi aflat abia la ora 16. Unica serie de B e o corvoadă pentru multe echipe, chiar și cele cu un buget mai mare ca cel al echipei susținute de suporteri. Deși nu au mai dat semne de viață Șoimii Pâncota și SC Bacău au rămas înscrise în campionat, în timp ce Metalul Reșița, care a făcut figurație sezonul trecut, a fost reprimită în Liga a II-a. În mod normal campionatul ar urma să înceapă pentru ASU Poli sâmbătă cu un meci pe ”Dan Păltinișanu”.

Golgheterul Bădăuță, indisponibil în primele runde!

Lotul lui ASU Politehnica e bătut în cuie în proporție de 99% însă tehnicianul Sorin Brîndescu se confruntă cu o problemă în atacul echipei. Alexandru Cătălin Bădăuță, golgheterul campioanei C4 în ediția trecută, cu 16 goluri, va rata cu siguranță primele trei-patru etape. ”Bădă” nici nu a evoluat în ultimele teste și poartă o ”gheată” specială care-i protejează glezna. Accidentarea a survenit la antrenamente după ce atacantul ar fi forțat în perioada pregătirii. Timp de două săptămâni el va purta acea protecție specială și e exclus să evolueze în primele etape din B. Astfel, singurii oameni valizi care pot evolua pe postul de atacant sunt în acest moment Ștefan Blănaru și Arthur Teuț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.