Bărbat trimis în judecată după ce nepoata sa a murit într-o mașină...

Bărbat trimis în judecată după ce nepoata sa a murit într-o mașină în flăcări. Vezi cum s-a petrecut tragedia

0
DISTRIBUIȚI

incendiat

Un bunic din Curtici va fi judecat pentru moartea nepoatei sale. Copila a murit în chinuri groaznice din cauza bărbatului. Bunicul  a lăsat-o pe  fetiță în mașina sa care a luat foc.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Bojan Ilie, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Din probatoriul administrat a rezultat că inculpatul, în data de 7 noiembrie 2015, a lăsat nesupravegheat autoturismul său marca VW Sharan, staţionat în faţa imobilului din localitatea Curtici şi având motorul pornit.


iar în habitaclul autovehiculului pe nepoata sa J.I.E. în vârstă de 2 ani şi 11 luni, context în care a izbucnit un incendiu în partea din stânga spate a autoturismului, la ventilatorul din compunerea unui sirocou (sistem de încălzire suplimentar al autovehiculului), incendiu în urma căruia minora a suferit arsuri de gradul II – III – IV pe 60% din suprafaţa corpului şi ulterior au dus la decesul acesteia la data de 10 decembrie 2015.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare la Judecătoria Arad.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.