CALIFICARE europeană: SCM Politehnica a avansat un tur în Cupa EHF după...

CALIFICARE europeană: SCM Politehnica a avansat un tur în Cupa EHF după dublul succes cu Polva Serviti. Handbaliștii alb-violeți s-au impus și în Estonia

0
DISTRIBUIȚI
SCM Politehnica, victorioasă în Estonia Foto: Facebook / Clubul de Handbal CSU Politehnica
SCM Politehnica, victorioasă în Estonia Foto: Facebook / Clubul de Handbal CSU Politehnica

Succes scontat, dar foarte important, obținut astăzi de SCM Politehnica Timișoara în zona baltică. La fel ca în tur, și pe parchetul celor de la Polva Serviti s-a pus doar problema scorului în favoarea trupei pregătite de Pero Milosevic.


Și tot ca în Banat diferența finală a fost de patru goluri, 25-21 pentru alb-violeți. Aceștia se pregătesc acum de duelul ce se anunță mult mai dur cu norvegienii de la Arendal, în turul 2 preliminar al Cupei EHF.

După un drum lung și obositor a venit și răsplata pentru timișoreni. SCM Poli și Polva s-au aflat în echilibru doar în primele minute ale manșei secunde disputate în micuța sală a estonienilor. Gazdele au condus o scurtă perioadă de timp, dar timișorenii au revenit pe tabelă după minutul 13 și nu au mai avut emoții până la final. În minutul 18 s-a înregistrat prima ”desprindere” la +4 iar la pauză scorul era 14-10 pentru reprezentanta României.

La fel ca în ultimele jocuri, intervențiile de pe linie ale macedoneanului Daskaloski au fost un real sprijin. În continuare Fenici și compania au marșat chiar și spre cinci goluri avans (min. 42). Până la urmă meciul s-a încheiat tot cu patru goluri mai multe în contul lui SCM Poli, 25-21, după acel 26-22 din Sala ”Constantin Jude”.

Pentru timișoreni urmează în Europa un duel cu Arendal (Norvegia) în turul II preliminar al Cupei EHF. Primul meci va avea loc în 8 sau 9 octombrie. În campionat Poli merge joi la Vaslui, meci din runda a treia a Ligii Zimbrilor.

SCM Politehnica (marcatori): Lasica 8 goluri, Lazarov 7, Fenici 3, Marjanovic 3, Milosevic 1, Ştefan 1, Pejovic 1 și Simovic 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.