Primarul Timișoarei îi ia apărarea consilierului personal după ieșirea golănească la adresa...

Primarul Timișoarei îi ia apărarea consilierului personal după ieșirea golănească la adresa fotoreporterului PRESSALERT.ro. Vezi minciunile servite pe post de explicații

0
DISTRIBUIȚI

nasleu pistol 1

Ionuţ Nasleu, consilierul personal al primarului Nicolae Robu, a avut, ieri, o ieşire golănească la adresa fotoreporterului PRESSALERT.ro Adrian Pîclişan. Astfel, la deschiderea magazinului Leroy Merlin de pe Calea Şagului, Ionuţ Nasleu i-a spus fotoreporterului „ce respecți, măi m..e, când tu mă urmărești în trafic? Să-mi spui să stau acasă când vrei să-mi faci poze”. Consilierul edilului-șef a rămas marcat de faptul că PRESSALERT.ro a dezvăluit că BMW-ul cu care se plimbă este proprietatea firmei Danyflor, firma care a câștigat contracte de management al populatiei canine si animalelor de companie cu Primăria Timișoara.

Nicolae Robu i-a luat apărarea consilierului său personal, şi a povestit, astăzi, în timpul conferinţei de presă de la PNL Timiş, că Ionuţ Nasleu a venit la el după ce a văzut articolul apărut pe PRESSALERT.ro pentru a-i oferi explicaţii.


„Domnul Ionuţ Nasleu a venit la mine şi mi-a spus că uite ce a apărut în acea…, nu ştiu cum să-i spun, şi că el în niciun caz nu a folosit acel cuvânt. Că i-a reproşat că era să îl determine să facă accident, că-l urmăreşte mereu să-l fotografieze în orice ipostaze, dar în niciun moment nu a folosit acel cuvânt, care ar fi fost deplasat dacă l-ar fi folosit. Eu vă reproduc ce mi-a spus Ionuţ Nasleu din proprie iniţiativă”, a declarat Nicolae Robu. La incident au fost de față mai multe persoane, în plus nu a existat nicio situație în care Nasleu să fi fost pe punctul de a fi implicat în vreun accident din cauza vreunui jurnalist de la PRESSALERT.ro.

Întrebat dacă i se pare normal ca Ionuţ Nasleu să se plimbe cu o maşină care este proprietatea firmei Danyflor, primarul Timişoarei a precizat că „nu are nicio treabă asta. El mi-a explicat mie că e o istorie veche, pe care el o are încă de înainte de a fi consilier, nu are nicio legătură. Întrebaţi-l pe el, eu mă ocup de probleme serioase, nu am timp de aşa ceva”. Vă reamintim că primarul Nicolae Robu se plimbă cu o limuzină Mercedes, clasa E, cumpărată de Retim, societate căreia edilul i-a prelungit în mod ilegal contractul de salubrizare a orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.