Un tânăr beat și fără permis a făcut ravagii după ce s-a...

Un tânăr beat și fără permis a făcut ravagii după ce s-a urcat la volan. Vezi ce daune a provocat

0
DISTRIBUIȚI

politia masina 1

Mut de beat, un june din Reșița s-a urcat la volan, a dat cu mașina în bordură și a spart o țeavă de gaz. S-a întâmplat la miezul nopții, pe strada Timișoarei.

La fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr de 23 de ani, din Reșița, a condus fără permis o autoutilitară pe strada Timișoarei, din direcția Renk spre Triaj. „Pe fondul consumului de alcool, într-o curbă la stânga, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a lovit o bordură, a distrus vana unei țevi de gaz, a smuls un indicator rutier și firida unei rețele de distribuție a energiei electrice, a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de iluminat, fiind proiectat într-un autoturism care era parcat.


În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a altor doi pasageri în autoutilitară, toți fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, transmite Cecilia Dăneț, ofițerul de presă al Poliției Caraș Severin.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.