BC SCM Timișoara vrea să-și continue seria pozitivă pe seama Craiovei. Ce...

BC SCM Timișoara vrea să-și continue seria pozitivă pe seama Craiovei. Ce eveniment a afectat programul ”Leilor din Banat” conform antrenorului Nenad Mandic

0
DISTRIBUIȚI
BC SCM Timișoara vrea al patrulea succes la rând. Foto: Emanuel Titus Ilieși
BC SCM Timișoara vrea al patrulea succes la rând. Foto: Emanuel Titus Ilieși

”Leii din Banat” au meci mâine în Liga Națională după ce la mijlocul săptămânii trecute au obținut calificare în F8-ul Cupei României. BC SCM Timișoara primește replica lui SCM U Craiova pe teren propriu, grupare aflată într-o situație similară în campionat. Tehnicianul Nenad Mandic ar putea miza în acest meci și pe Marko Cakarevic, absent la Baia Mare.

Cakarevic a fost chinuit de o tendinită în ultima perioadă, dar are șanse mari să revină pe teren împotriva oltenilor. BCT-ul a rămas în formulă restrânsă după despărțirea de Ghiriș. Unul dintre numele avansate pentru o întărire a lotului, Baris Aktas, a ales să joace chiar la SCM U Craiova.


La fel ca în alte ocazii din sezoanele trecute, alb-violeții s-au plâns că programul le-a fost afectat de o competiție organizată în ”Olimpia”. De această dată fiind vorba de etapa de Cupă Mondială la junioare floretă. Competiție disputată în weekend în condițiile în care pentru ”Polivalentă” timișorenii mai pot aștepta mult și bine.

”Craiova a obținut o performanță excelentă, eliminarea din Cupa României a Piteștiului, o echipă foarte periculoasă. SCMU are doar patru străini, dar jucători foarte buni, cu americanul Paul ce poate juca și poziția 5, baschetbalist cu mână bună, cu foarte experimentatul Marinovic și cu 4-5 români de valoare. Încercăm să pregătim meciul cât mai bine posibil, chiar dacă în această perioadă nu ne-am putut antrena în sala de joc, unde are loc un concurs de scrimă. Suntem într-un ritm bun și vrem să-l păstrăm. În ciuda unor accidentări, sper ca toată lumea să fie pregătită pentru partidă”, a declarat Nenad Mandic.

Partida BC SCM Timișoara – SCM U Craiova se dispută mâine, de la ora 19.00, în Sala ”Constantin Jude”. Ambele echipe au o victorie și o înfrângere în acest start al Ligii Naționale. La începutu partidei aruncarea de start va fi oferită simbolic de către fostul baschetbalist alb-violet Sorin Argintaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.