OFICIAL Alina Gorghiu va candida pentru Senat pe lista PNL Timiş. Cum...

OFICIAL Alina Gorghiu va candida pentru Senat pe lista PNL Timiş. Cum s-a modificat lista pentru Camera Deputaţilor

2
DISTRIBUIȚI
alina-gorghiu-costi-duma-9
Alina Gorghiu la Timișoara. Foto: Constantin Duma

Primarii de provenienţă democrat-liberală din PNL Timiş continuă să fie nemulţumiţi de faptul că nu au reuşit să îşi impună un candidat pe listele pentru alegerile parlamentare din iarna acestui an. Aceştia l-au dorit ca şi candidat pe primarul din Deta, Petru Roman, care ar fi trebuit să între în cursă pe locul III la Camera Deputaţilor, însă Nicolae Robu a refuzat ca acesta să ajungă pe listă din cauza problemelor pe care le are cu justiţia. În semn de protest, edilii au refuzat să mai vină la şedinţele de BPJ.

Urmare a votului din BPJ, PNL Timiş a prezentat recent o listă cu candidaţi.


La Camera Deputaţilor au intrat în cursă pe locul I Marilen Pirtea şi pe locul II Ben-Oni Ardelean, urmaţi de Balint Petrescu şi Liliana Oneţ, iar lista pentru Senat a rămas incertă, din cauză că Alina Gorghiu nu a anunțat cu certitudine dacă va candida sau nu în Timiș. În ipoteza cu Gorghiu locul I la Senat, poziția a doua urma să îi revină Marianei Nagy.

Ședința BPJ programată pentru astăzi și la care a luat parte și Alina Gorghiu a durat circa patru ore. Invitați să ia parte la discuții pentru a susține un candidat pe lista pentru alegeri, primarii rebeli le-au dat cu tifla lui Nicolae Robu şi şefei de la Bucureşti. În cadrul şedinţei, Alina Gorghiu a confirmat că va candida pentru Senat în Timiș. O schimbare importantă votată în BPJ de astăzi a fost înlocuirea lui Balint Petrescu cu Pavel Popescu, fost membru PMP. Popescu este timișorean, dar momentan este stabilit în Norvegia. Acesta s-a remarcat după tragedia de la Colectiv, atunci când a ajutat la transferul mai multor răniți în țara în care locuiește. Schimbările au fost comunicate oficial de către PNL prin intermediul unui comunicat de presă.

Listele vor fi validate luni de Biroul Politic Naţional al PNL însă votul este unul formal, fără posibilitatea să se opereze alte schimbări. Aşadar lista finală cu candidaţi PNL arată astfel:

Senat: 1. Alina Gorghiu, 2. Mariana Nagy.
Camera Deputaţilor: 1. Marilen Pirtea, 2. Ben Oni Ardelean, 3. Pavel Popescu, 4. Liliana Oneţ.

2 COMENTARII

  1. Ce cauta Gorghiu pe listele din Timis? Sa mearga dracului in Moldova precum Udrea isi cumpara un apartament intr-un orasel prafuit, imparte bomboane la azile de batrani, scoli ori cartiere sarace si castiga un loc in senatul celor pierde-vara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.