Robu, explicații despre numirea lui Popoviciu în fruntea secretariatului PNL Timiș. De...

Robu, explicații despre numirea lui Popoviciu în fruntea secretariatului PNL Timiș. De ce se plânge de Dănuţ Groza

0
DISTRIBUIȚI

alin popoviciu03_resize

Nicolae Robu este extrem de mulțumit de decizia sa de a-l numi pe Alin Popoviciu la conducerea secretariatului general al PNL Timiș. În cadrul conferinței de presă de astăzi, Robu a făcut o serie de precizări pe subiectul pe care l-a descris ca fiind unul extrem de delicat.

„Domnul Marian Vasile şi-a dat demisia din funcţia de secretar general adjunct domnul Dănuţ Groza nu şi-a dat demisia din această funcţie, așa cum s-a scris, ci numai din cea de membru în BPJ, însă şi înainte domnul Groza nu a făcut munca de secretar general propriu-zisă, ci a participat numai la board-ul din BPJ.


Dar noi avem nevoie de doi secretari pentru că secretariatul este extrem de important. Eu când am transformat filiala Timiş am făcut-o cu acest instrument numit secretariat general. Acolo colegul Marian Vasile şi ceilalţi membri au făcut o treabă foarte bună și de la o situaţie de destructurare cvasi-generală a partidului am ajuns la una foarte bună (…) Eu am luat decizia şi vreau să fie foarte limpede, este o decizie pe care mi-o asum. Este o inițiativă absolut personală. Nu a fost sugerată, nu a fost discutată, am luat decizia de a-l numi ca secretar general pe domnul Alin Popoviciu şi ca secretari adjuncţi pe Robert Kristof și Ciprian Orhei. Am încredere că vor face treabă foarte bună”,a declarat Robu.

Amintim că în trecut, pe vremea când PNL și PDL nu fuzionaseră, Nicolae Robu îl descria pe Alin Popoviciu ca fiind „un nemernic”, în vreme ce Popoviciu îl acuza pe edil că se plimbă pe bani publici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.