USR Timiş are liste cu candidaţi pentru alegerile parlamentare. Cum spune fostul...

USR Timiş are liste cu candidaţi pentru alegerile parlamentare. Cum spune fostul consilier al lui Cioloș, Cătălin Drulă, că a ajutat la obținerea finanțării pentru centura de sud

9
DISTRIBUIȚI

usr-timis

Uniunea Salvaţi Timişul și-a stabilit candidații pentru alegerile din iarna acestui an. Lista pentru Camera Deputaților va fi deschisă de Cătălin Drulă, fost consilier al premierului Dacian Cioloș pe probleme de infrastructură. Acesta va fi urmat de Radu Lupan – liderul USR Timiș, Rodica Militaru, Luminiţa Dolângă, Cătălin Lungu, Călin Badiu, Ştefan Juglea, Raoul Trifan, Cătălin Bora şi Alexandru Amza. Pe lista pentru Senat vor candida Nicu Fălcoi, Ionuţ Veţan, Mihaela Rusu și Alin Cristian Moş.

Despre Drulă, liderul USR Timiș, Radu Lupan, a explicat că „este un exemplu de IT-ist cu experiență pentru comunitatea din Timișoara și demonstrează faptul că inteligența tinerilor din IT poate să transceadă și în domeniul infrastructurii, dar fiind faptul că el până mai ieri a fost consilieral premierului Dacian Cioloș”.

La rândul său, Drulă a declarat că „Timişoara e oraşul care are nevoie de infrastructură, în special de infrastructura de lângă oraș, care să ajute Timişoara să se conecteze, iar eu sunt pasionat de infrastructură.


De patru ani de zile am presat autorităţile. Am făcut adrese, scrisori şi tot ce am putut pentru transparentizarea acestui domeniu. Știm cu toţii că este un domeniu închis, în care nu ştim ce se întâmplă (…) După mine, infrastructura în ultimii 26 de ani a fost tratată pe genunchi, discreţionar. Investim unde există interese politice, haotic, iar rezultatele cred că le vedem astăzi. (…) Ce am făcut eu pentru proiectul ăsta (n.r. – centura de sud)? După adoptarea Master Planului a apărut o discuţie dacă proiectul se face imediat sau undeva după 2020. Eu am fost una din vocile care a ieșit public din Guvern să spună că se poate finanța acum. Nu aveam nicio legătură cu USR, dar am avut o logică simplă. Trebuie să începem mai multe proiecte decât avem bani disponibili pentru că ele se blochează în diverse faze, exproprieri sau altele și dacă îți propui să faci exact numai proiecte pentru care ai bani faci jumătate. Proiectul a fost predat regionalei Timiș care se va ocupa de el, următorul pas este de a fi scoase la licitație serviciile de actualizare a documentației existente”.

Conducerea USR Timiş a reiterat că susține guvernul Cioloș, fără intenția de a forma o alianță cu PNL, formațiune care şi-a exprimat de asemenea susţinerea pentru ca actualul premier să obţină un nou mandat.

9 COMENTARII

  1. va inghesuiti acum sa va asumati meritul ca centrura de sud a timisoarei a fost inclusa in masterplan, stai la coada Drula…vad ca esti pasionat de infrastructura, dar realizari??? pe vorba nu-ti da nimeni faina

  2. intrebat intr-un interviu acordat recent pentru un ziar, „dar cu ce realizari va laudati pana acum?”, domnul Catalin Drula raspunde: „bla bla bla bla bla”

  3. Se pare ca nu avem cu cine vota. Am crezut ca USR va veni cu oameni de calitate, dar dupa ce vad cine este pe locul 1 la senat si restul de la deputati sunt o apa si-un pamant. De ce Timisul are ghinion de fiecare data? Unde sunt oamenii de valoare?????

    • Nu cred ca il cunosti personal pe Juglea Stefan daca afirimi asa ceva. Mie imi e prieten foarte bun si pot sa spun ca daca nici el nu mai vrea sa schimbe ceva in tara aia sau nu e un om integru si „nemanjit”, atunci nu mai e nimeni in Romania.

  4. babaieti…daca voi ati trait in grota pana acum cu capul in fund si habar nu aveti cine e catalin drula si ce facut…mai bine taceti. Sunteti doar foarte penibili si puteti sa votati in continuare PSD sau PNL ca nu reprezentati nici o pierdere. USR-ul se adreseaza oamenilor cu creier in cap, nu idiotilor.

  5. Parca era vorba ca se fac consultari publice cu privire la candidaturile USR judetene?Dna.Rodica a fost membru PCR si parca in statut nu se acepta asa ceva iar la strangerea de semnaturi nu prea sa agitat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.