Doi tineri, anchetați după ce au tâlhărit un taximetrist din Timișoara. Ce...

Doi tineri, anchetați după ce au tâlhărit un taximetrist din Timișoara. Ce au descoperit polițiștii UPDATE 1 Decizia instanței

0
DISTRIBUIȚI

arma pistol

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş şi cei din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat doi tineri, de 21 şi 28 de ani, care i-ar fi sustras, prin violenţă, unui taximetrist bunuri şi bani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, faţă de bănuiţi urmând a fi dispuse măsuri legale.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş, Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi cei din cadrul Secţiei 7 Rurale Lugoj – Post de Poliţie Darova au identificat doi tineri, de 21 şi 28 de ani, bănuiţi de comiterea unei tâlhării pe raza municipiului Timişoara.

În fapt, în noaptea de 29 spre 30 octombrie a.c., în jurul orei 00.15, cei în cauză, sub ameninţarea unor arme, care ulterior s-a dovedit a fi nereale, ar fi deposedat un bărbat de 36 de ani, taximetrist, de o tabletă, un telefon mobil şi 50 de lei.


Poliţiştii au depistat telefonul mobil sustras asupra unuia dintre bănuiţi.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, faţă de cei doi urmând a fi dispuse măsuri legale. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor, precum şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

Foto: Arhivă

UPDATE 1 Bucatoș Bogdan și Gherdan Daniel au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Timișoara, instanța hotărând arestarea celor doi pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.