Moment istoric pentru muzica blues: seară de poveste cu Adi Bărar Blues...

Moment istoric pentru muzica blues: seară de poveste cu Adi Bărar Blues Band şi AG Weinberger, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Adi Bărar Blues Band şi A.G. Weinberger au susţinut un concert memorabil la Timişoara
Adi Bărar Blues Band şi A.G. Weinberger au susţinut un concert memorabil la Timişoara

Melomanii timişoreni au avut parte de un eveniment aparte, desfăşurat sub genericul The Blues Union, susţinut de Adi Bărar Blues Band şi invitatul AG Weinberger.

La faţa locului, „ostilităţile“ au debutat cu câteva piese interpretate de „gaşca“ care şi-a creat deja o faimă aparte în blues-ului românesc, echipa formată din Adi Bărar, Cristi Raţiu şi Kombel Cramba fiind ca de obicei la-nălţime. Dincolo de repertoriul „funky“ care a stârnit aplauze binemeritate încă din startul recitalului, cei prezenţi au avut parte de un „sound“ fără cusur, urechile celor prezenţi fiind răsfăţate cu o serie de interpretări de excepţie ale protagoniştilor aflaţi pe scenă. Desigur, un plus de şarm l-a adăugat prezenţa lui AG Weinberger, care cu stilu-i cât se poate de cunoscut a colorat aşa cum se cuvine o seară memorabilă.

În cele două reprize artiştii au reuşit să fabrice un concert beton, iar printre „bunătăţurile“ care s-au făcut auzite s-au numărat şi „Cocaine“-ul lui JJ Cale, dar şi noul instrument intrat în atenţia liderului trupei Cargo, Adi Bărar, tereminul, care a adus un plus de farmec evenimentului, care a generat bună dispoziţie pe bandă rulantă celor care iubesc amestecul de blues, rythm & blues, funk şi rock. „E un moment istoric astăzi şi mă bucur foarte mult pentru acest concert. Sunt onorat de această invitaţie“, a spus A. G. Weinberger, la un moment dat, pe scenă.

Adi Bărar Blues Band a luat naştere în anul 2009 din dorinţa liderului formaţiei Cargo de a se reîntoarce la rădăcinile stilului care a pus baza dezvoltării sale ca artist, fiind un proiect de suflet, care este apreciat aşa cum se cuvine de un public entuziast. Având în vedere faptul că ineditul recital The Blues Union, desfăşurat la The Note Pub a „mers“ bine în sufletul celor prezenţi, ne putem aştepta ca această colaborare să se dezvolte şi pe viitor, într-o formă sau alta.


Până una alta, a fost din nou un moment din categoria „azi în Timişoara…mâine-n toată ţara“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.