Poliţia Locală, controale zilnice în Piaţa 700. Câte amenzi au fost aplicate...

Poliţia Locală, controale zilnice în Piaţa 700. Câte amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea legii

1
DISTRIBUIȚI

politia locala timisoara codruta oprean

Zona Pieţei 700 a devenit o prioritate pentru agenţii de la Poliţia Locală din Timişoara. Cunoscută ca o zonă unde domneşte mizeria, unde oamenii străzi stau nestingheriţi cu pungile de aurolac la gură şi unde hoţii de buzunare adesea „campează” în staţie, Piaţa 700 a fost verificată zi de zi în ultimele luni.

„Polițiștii locali au efectuat zilnic patrulări în perimetrul respectiv pentru luarea măsurilor legale pe linie de respectare a ordinii și liniștii publice, depistarea persoanelor care apelează la mila publică, pe linia depistării persoanelor care practică acte de comerț fără autorizație, pe linia păstrării curățeniei, precum și pe linie de circulație rutieră în zona pieței.


Spre exemplu, în ultimele patru luni, au fost depistate un număr de 33 persoane fără adăpost și cerșetori care au fost conduși la sediul Poliției Locale pentru luarea măsurilor legale și au fost aplicate un număr total de 345 sancțiuni contravenționale. Cele mai multe au fost aplicate pentru nerespectarea ordinii și liniștii publice, cum ar fi provocare de scandal, cerșetorie, consum de alcool pe domeniul public, pentru nerespectarea indicatoarelor rutiere de către conducătorii auto care au oprit și staționat în zonă, pentru abandonarea de deșeuri, pentru fumat în perimetrul închis al pieței, precum și cu privire la nerespectarea actelor de comerț. În această perioadă au fost constatate și două infracțiuni de furt, suspecții fiind predați pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 1. De asemenea, un număr de 42 de comercianți și societăți comerciale au fost verificați, fiind aplicate 15 sancțiuni pentru nerespectarea regulamentului de piață și nepăstrarea curățeniei. Poliția Locală va continua verificările, fiind prezentă în continuare în zona Pieței 700”, se arată în comunicatul emis de Poliţia Locală.

1 COMENTARIU

  1. UN articol patetic ce aduce osanale unei pseudopolitii!Eficienta lor ester zero 0!Circulatia in zona e haotica,bisnitari de tigarii cati doresti,cersetori si oameni ai strazii o gramada (aici mentionez ca ultimii sunt o problema sociala nidecum una contraventionala).Se sanctioneaza cersetorii si oamenii strazii desii rezultatele sunt nule !In consecinta :politia locala nu reprezinta decat o imensa gaura la bugetul local nimic mai mult !Sunt orice altceva in nici un caz politisti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.