Adolescent de 16 ani, sfârtecat de utilajele unui siloz de cereale. Ce...

Adolescent de 16 ani, sfârtecat de utilajele unui siloz de cereale. Ce vor să stabilească autoritățile

1
DISTRIBUIȚI

xambulanta_smurd_43-600-jpg-pagespeed-ic-xsqyjuu24c

Scene de groază, în această noapte, într-un siloz din localitatea timișeană Giera – un adolescent, în vârstă de 15 ani, a fost sfârtecat de unul dintre echipamente.


Alarma s-a dat la ora 23,30, când, printr-un apel la 112, s-a cerut sprijinul pompierilor pentru a-l scoate pe adolescent dintre fiarele utilajului care asigură încărcarea – descărcarea cerealelor.

Când au ajuns la fața locului, echipele de intervenție au avut parte de imagini sinistre cu tânărul sfârtecat. După ce au ajuns cu greu la acesta, pompierii au stabilit că nu mai avea puls, așa că a fost chemată echipa de criminaliști pentru a face cercetarea la fața locului. Ancheta Poliției Timiș urmează să stabilească dacă adolescentul era angajat al silozului și cum a ajuns victima să fie agățată de unul dintre ”melcii”utilajului.

UPDATE Tânărul nu avea act de identitate, fiind identificat de bunica sa. Acesta lucra ca zilier, dosar penal pentru omor din culpă cu autor necunoscut. Atât poliția cât și ITM au deschis o anchetă.

1 COMENTARIU

  1. Si bineinteles mortul este de vina!!! Ori a sărit gardul la furat, ori i-a facut angajarea asnoapte!! Va duceti dracu cu firma voastra, doar la voi se poate lucra cu copilasi de 15 ani pe bani de nimic! Vai de voi , italieni prosti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.