Ciprian Jichici după eşecul liberalilor: „Narcisismul, aroganța și lipsa totală de viziune...

Ciprian Jichici după eşecul liberalilor: „Narcisismul, aroganța și lipsa totală de viziune și strategie politică au distrus efectiv PNL Timiș”

0
DISTRIBUIȚI

ciprian jichici (2)

Fostul consilier local PNL Timiş, Ciprian Jichici, şi-a exprimat pe Facebook bucuria faţă de faptul că a decis să abandoneze tabăra liberalilor din judeţ. Conform acestuia, înfrângerea PNL în alegeri a fost una de aşteptat.

„Pentru a doua oară în acest an, cu uriașă amărăciune și tristețe, am primit confirmarea faptului că decizia de a mă despărți de PNL Timiș a fost cea corectă.


Narcisismul, aroganța și lipsa totală de viziune și strategie politică au distrus efectiv PNL Timiș. Cel mai puternic sentiment care mă încearcă în acest moment este tristețea. Îmi pare sincer rău pentru oamenii de valoare, onești și cinstiți din PNL Timiș. La asta duce, oameni buni, acceptarea de compromisuri, închiderea ochilor la derapaje inacceptabile și îmbătarea cu apă rece”, a scris acesta pe Facebook.

Jichici nu este la primul atac dur la adresa liderului PNL Timiş, Nicolae Robu, pe care l-a mai criticat şi în trecut, prin intermediul aceleiaşi reţele de socializare şi în presa locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.