Un tenor și un contrabasist de la Filarmonica Banatul din Timișoara, prinși...

Un tenor și un contrabasist de la Filarmonica Banatul din Timișoara, prinși în flagrant vânzând o cantitate enormă de Ecstasy și LSD. Vezi de unde au adus drogurile

0
DISTRIBUIȚI

ecstasy 1

Lovitură de proporții a DIICOT Timișoara și a polițiștilor de la Crimă Organizată: au capturat ecstasy și LSD de 10.000 de euro.

Doi angajați ai Filarmonicii „Banatul” din Timișoara, tenorul Mario Agache și contrabasistul Mihai Păuna au fost prinși în flagrant de ofițerii antidrog în timp ce încercau să vândă unui ofițer sub acoperire 700 de pastile de ecstasy și 900 de timbre LSD pentru 10.000 de euro.


În timpul anchetei s-a stabilit faptul că atunci când au fost în turneu în Olanda, Păuna a venit cu ideea de a face o „investiție” bună și a cumpărat drogurile pentru a le revinde în țară. Ajunși cu drogurile de mare risc în Timișoara, cei doi au început să caute clienți, iar unul dintre ei a fost un ofițer sub acoperire. După o primă livrare, s-a făcut tranzacția pentru întreaga cantitate, moment în care cei doi au fost prinși în flagrant.

Cei doi au fost reținuți pentru trafic internațional de droguri de mare risc și urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.