Distracţie scumpă! Cât vor scoate din buzunar opt tineri prinşi de poliţiştii...

Distracţie scumpă! Cât vor scoate din buzunar opt tineri prinşi de poliţiştii locali făcând drifturi în parcarea Stadionului Dan Păltinișanu

0
DISTRIBUIȚI

Au vrut să se distreze uitând de siguranţa loc şi a celor din jur, însă vor scoate bani buni din buzunar pentru asta. Este vorba despre opt tineri care au fost prinşi de agenţii de la Poliţia Locală făcând drifturi.

„Polițiștii locali au sancționat, în cursul zilei de ieri, un număr de opt persoane care au făcut drifturi pe zăpada depusă în parcarea Stadionului Dan Păltinișanu.


Cei în cauză au fost depistat atât după-amiaza, în jurul orei 17.00, cât și pe timp de noapte, în intervalul 22.00 – 00.30. Aceștia sunt tineri cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani și cu domicilii în Timișoara, Chișineu Criș, Arad, Drobeta Turnu Severin și Hunedoara. Cei în cauză au fost sancționați cu amenda maximă de 2.500 lei, conform HCL 371/2007 modificată. Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că turarea motoarelor și efectuarea de derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște pe domeniul public, efectuate în scop de divertisment, fără avizul Comisiei de Ordine Publică, respectiv Comisiei de Circulație se sancționează cu amenzi între 800 și 2.500 lei”, a transmis Poliţia Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.