Roxana Iliescu, dezvăluiri în premieră despre complotul pentru schimbarea ei de la...

Roxana Iliescu, dezvăluiri în premieră despre complotul pentru schimbarea ei de la conducerea PMP Timiș: „Domnul Cândea m-a jignit într-un mod ordinar de faţă cu colegii mei” VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

Roxana Iliescu, fost preşedinte al PMP Timiş, a rupt în tăcearea în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, acolo unde a oferit informaţii în exclusivitate despre complotul care a avut loc la nivelul PMP Timiş pentru debarcarea ei de la conducerea filialei judeţene.

Povestea comunicatului prin care Roxana Iliescu şi-a anunţat demisia

Deşi iniţial Iliescu şi-a anunţat demisia prin intermediul unui comunicat de presă, aceasta a explicat astăzi că „eu la momentul acesta sunt decisă să merg cu crezul pe care îl am până la capăt, indiferent de consecinţe.(..) Mi-am propus să ies din situaţia asta cu capul sus şi demnă. Am toate motivele să fac lucrul ăsta. Activitatea mea la CJ Timiş este una foarte susţinută, deci nu s-ar pune problema că nu sunt multe de făcut în CJ Timiş, asta este o certitudine. Acel comunicat de presă l-am dat pentru a evita să aduc atingeri de imagine acestei organizaţii pentru care am muncit trei ani de zile alături de colegii mei. Și-au dorit să mă umilească şi atunci o problemă care trebuia să rămână internă. Dacă doriţi să subliniaţi că am minţit, îmi asum lucrul acesta”. Iliescu a spus şi că a ascuns tensiunile din organizaţie pentru că din punctul ei de vedere nu era problema opiniei publice.

Cum a pornit conflictul din PMP şi presiunile făcute de Dorin Cândea

Invitata a povestit că în luna decembrie a anunţat organizaţia că doreşte o evaluare a mebrilor şi o reaşezare a acestora în acord cu munca depusă în partid, punct din care au plecat toate manevrele pentru schimbarea ei de la conducerea PMP Timiş. Iliescu a admis că toţi oamenii de incredere pe care ea i-a adus în PMP precum Dorin Cândea – secretar al organizaţiei, Sorin Cociobea – vicepreşedinte şi Marius Dugulescu – consilier local, au complotat pentru îndepărtarea ei de la conducerea PMP Timiş.


Mai mult, o echipă din Timiş formată din membrii de mai sus şi alţii s-a deplasat la Bucureşti, unde a purtat discuţii cu preşedintele Traian Băsescu, minţind că reprezintă conducerea interimară a partidului. Printre cei nemulţumiţi de prestaţia Roxanei Iliescu se numărau şi femeia de serviciu a partidului şi soţul acesteia.

Auzind că la adresa ei există mai multe discuţii purtate prin baruri de membri PMP Timiş, Iliescu a dorit să organizeze o şedinţă pentru a lămuri lucrurile. Fostul preşedinte al PMP Timiş nu şi-a putut spune punctul de vedere. „Nu îmi este ruşine să spun în faţa dumneavoastră faptul că secretarul general domnul Cândea m-a jignit într-un mod ordinar de faţă cu colegii mei. Erau acolo şi viceprimari şi invitaţi, nu numai colegii din biroul de conducere, nu aş vrea să intrăm în amănunte pentru că mă jenez, am fost jingnită într-un mod ordinar şi din păcate pentru mine pentru că nu am putut să admit să rămân în continuare alături de colegii mei şi să le dau poate explicaţiile de care oamenii chiar aveau nevoie la momentul acela. Nu am putut să rămân în şedinţă, m-am ridicat de la masă şi am plecat”, a explicat invitata.

Roxana Iliescu a mai admis şi că s-a înselat amarnic în legătură cu Dorin Cândea, pe care l-a adus în partid fără a şti ce fel de om este. Invitata a comentat şi declaraţiile făcute de noul lider al PMP Timiş, Radu Şumălan, care a spus că Iliescu a demisionat pentru că era obosită şi că în partid nu există tensiuni. „Este puţin cam jenant, aşa, să fi zis că nu a fost nicio problemă. Este ultima problemă pe care mi-o ridic la această oră. Problema şi motivul pentru care sunt în seara aceasta aici este ceea ce se întâmplă în organizaţie la această oră”, a comentat Iliescu.

Avertismentul Roxanei Iliescu

Invitata emisiunii PRESSALERT LIVE a conchis despre demersurile făcute de pemepişti că „fiecare are propriile motive, vreau să vă spun ceva. Ştiţi ce ar fi fost interesant. Eu mi-am pus o problemă serioasă în momentul în care consideram că aceşti oameni au un motiv comun, problema este că fiecare dintre cei pe care i-aţi menţionat sunt absolut convinsă că au propriul motiv, iar acel motiv nu are absolut niciun fel de legătură cu această organizaţie. O să merg cu toată povestea asta până la capăt, nu sunt obosită, sunt foarte determinată şi am încă foarte mare energie să merg în povestea asta până la capăt”.

3 COMENTARII

  1. Aceasta femeie minte cu nerusinare. Din cei 26 de membri din CEJ Timis , 20 au semnat si au fost pentru demiterea ei. Oare cine are dreptate? Aceasta mincinoasa sau 20 de oameni de buna credinta care sunt membri CEJ(oameni adusi de ea toti)? Oare de ce nu aduce cu ea pe nimeni sa o garanteze?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.