Gorghiu, atac la Grindeanu pe tema bugetului pentru Timiş: „Dacă ar fi...

Gorghiu, atac la Grindeanu pe tema bugetului pentru Timiş: „Dacă ar fi cineva important din PSD din Timiş, probabil că şi aici ajungeau bani”

1
DISTRIBUIȚI

Cu premier din Timișoara, județul Timiș rămâne tot fără alocări de la nivel central pentru mari proiecte. Președintele interimar al PNL Timiș, Nicolae Robu, și senatoarea Alina Gorghiu au criticat modul în care guvernarea PSD a repartizat banii din bugetul național.

„Fiecare încearcă să obţină cât mai multe fonduri pentru judeţul pe care îl reprezintă. Dar mie mi se pare jenant că avem o discuţie despre fonduri şi facem comparaţie între Timiş şi Teleorman şi realitatea este, din păcate, în defavoarea Timişului. Luaţi şi vedeţi cât contribuie Timişul la bugetul naţional şi cât contribuie Teleormanul. Ghinionul acestei ţări este că domnul Dragnea este din Teleorman şi că se pare că nimeni nu este din Timiş, că aşa se văd lucrurile, că dacă ar fi cineva important din PSD din Timiş, probabil că şi aici ajungeau bani şi alocări bugetare.


(…) Și eu sunt dezamăgită că Timișul a avut aceeași soartă ca și pe vremea fostului executiv. Eu nu văd să se fi îmbunătățit ceva, deși promisiunile au fost mari”, a declarat Gorghiu.

Imediat după învestirea lui Grindeanu în funcția de premier, Nicolae Robu venea cu o listă de proiecte cheie pentru oraș. Nu mai puțin de 15 obiective ar fi trebuit să primească finanțare de la nivel guvernamental. Ce s-a ales de planurile primarului puteți citi mai jos.

„Vin pentru Institutul Oncologic, bani pentru care ne-am luptat de ani de zile și vine o sumă, vine o sumă pentru spitalul de copii – nici aceștia nu sunt nominalizați de fapt, dar ei sunt alocați la grămadă, mi-a adus prim-ministrul garanții că vor veni, pentru că în bugetul Ministerului Sănătății se regăsesc, chiar dacă nu apar personalizați – și vin banii pentru aeroport, acestea sunt lucrurile semnificative care au finanțare. Nimic în rest, de asta sunt revoltat asta e tot ce v-am spus. Am vorbit o singură dată (n.r – cu premierul Sorin Grindeanu) când m-a asigurat că cele 10 milioane vin pentru spitalul de copii. (…) Deocamdată aștept să se liniștească lucrurile, pentru că vă dați seama că este un moment care nu cred că e potrivit pentru astfel de discuţii”, a spus Robu.

1 COMENTARIU

  1. Io cred ca Grindeanu a ajuns Premier,pt.ca a acceptat conditiile Prazarului sef,nu pt.ca ar fi un mare manager,sau economist,probabil ca calitatea sa cea mai mare este aceea de a executa ordinele primite,adica de marioneta. Atunci ce pretentii sa ai de la el sa faca ceva pt Timis,atat timp cat narcisistul sef,vrea sa faca din Teleoltenia, un mic paradis,probabil ceva gen Monaco,sa faca centura oraselor Alexandria si Tr.Magurele,poate si Izlazului sau natal,cateva aeroporturi,niste autostrazi pe care sa circule prazarii cu atelajele trase de magari,(apropo,stiati ca Corabia,era,nu stiu daca mai este,localitatea cu cei m.multi magari din Europa si implicit si judetul TR ?!) !!!??? De fapt gugulanul prim,se pare ca este tot prazar, dupa parinti…ce sa mai vrei,ce sa mai astepti de la acesti politicieni de kkt ! De fapt,daca ne gandim bine,ce a facut alt carasan care a ajuns ministru impuscat in oua,in afara faptului ca a dat mii de hectare de teren agricol unor asociati straini,de unde ia redevente,unde mai pui ca avea si ginere Premier ! Nu mai asteptati minuni de la acesti nemernici,ca nu o sa vedeti,eventual paziti-va sa nu va faca la buzunare !!! Si de fapt,ce-i trebuie Timisoarei centura,ce-i trebuie spitale,ce-i trbuie autostrazi ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.