Noua destinație de shopping în Shopping City Timișoara: Stradivarius Man, o premieră...

Noua destinație de shopping în Shopping City Timișoara: Stradivarius Man, o premieră la nivel mondial (P)

0
DISTRIBUIȚI

 

Shopping City Timișoara se numără printre cele patru centre comerciale din România în care celebrul brand internațional Stradivarius lansează colecția pentru bărbați. Magazinul Stradivarius Man poate fi vizitat de către iubitorii de shopping începând cu data de astăzi, 1 februarie, zi în care clienții vor beneficia de un discount de 20% la orice achiziție din magazin.

Lansarea colecției Stradivarius Man reprezintă o premieră la nivel mondial. Shopping City Timișoara continuă să ofere clienților săi o experiență de shopping diversificată prin îmbogățirea constantă a mixului de magazine din segmentul fashion, astfel deschiderea noului magazin dedicat exclusiv bărbaților va aduce clienților Shopping City Timișoara cele mai noi tendințe în materie de fashion masculin.

Conceptul Stradivarius Man se adresează bărbaților cu vârsta cuprisă între 25 și 35 ani, reprezentând o modalitate unică de exprimare a spiritului cosmopolit și a unei atitudini îndrăznețe. Colecția de primăvară-vară este compusă din trei sub-colecții deosebite care prin tipul de vestimentație se ondulează diferitelor tipuri de stil și personalitate.

Sub-colecția Denim definește bărbatul rebel și încrezător, piesele clasice – reprezentative brandului Stradivarius se vor regăsi acum și în gama man.


Piesele vestimentare din linia Smart sunt potrivite unei aventuri în jungla urbană, iar sub-colecția Cotton se adresează unei personalități libertine.