Aquatim, finanţare de 75.000 de euro pentru un centru educaţional inedit. Unde...

Aquatim, finanţare de 75.000 de euro pentru un centru educaţional inedit. Unde va fi construit

0
DISTRIBUIȚI

Proiect inedit la Timişoara, unde Aquatim a câştigat alături de Fundația Aquademica și Asociația Urban Survey un concurs de proiecte pentru construcţia unui centru educaţional.


Investiţia de 75.000 de euro vine din partea unei bănci şi va fi folosită pentru construirea centru educațional în aer liber numit Aquapic unde copiii să învețe despre apă.

Centrul Aquapicva fi amenajat în incinta fostei Uzine de Apă Industrială a Timișoarei, situată pe strada Mistral, în apropierea râului Bega. Acesta este destinat copiilor între 5 și 12 ani și va fi unul inedit, nu doar în Timișoara, ci și în vestul țării. La Aquapic, pe copii îi vor aștepta un mini-laborator de experimente chimice, instalații-joc care vor prezenta, interactiv, transportul apei în casă și în oraș, concursuri de navomodelism și multe alte activități interesante. Urbaniada, competiția ideilor care fac mai bună viața în oraș, acum la a doua ediție, este organizată de The Institute, reprezentat legal de Fundația Gala Societății Civile, pentru ING Bank Romania”, a informat Aquatim. Proiectul timișorean a ajuns în finala competiției, fiind selectat dintre 51 de propuneri din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.