Hoți de mașini din Timișoara, prinși la Arad. Cum au reacționat la...

Hoți de mașini din Timișoara, prinși la Arad. Cum au reacționat la vederea oamenilor legii

0
DISTRIBUIȚI

Trei tineri, dintre care doi minori, au fost prinși în această dimineață, în jurul orei 5.00, după ce au furat o mașină din Timișoara și s-au deplasat cu ea până la Arad.

„Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat pe o stradă din municipiul Arad, trei persoane de sex masculin care erau suspecți în furtul unui autoturism din Timișoara.


În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, Ștefan B. de 33 ani, Gabriel L. de 16 ani și Giuliano I. de 16 ani, toți din Timișoara, au furat un autoturism din fața unui service auto, cu care s-au deplasat în municipiul Arad. Pe o stradă din apropierea centrului municipiului, aceștia au fost interceptați de jandarmi. La vederea forțelor de ordine, au abandonat autoturismul și au încercat să fugă, dar în scurt timp au fost prinși”, spune comunicatul IJJ Arad.

Având în vedere că furtul calificat constituie infracțiune, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală. În plus, lui Gabriel L. i s-a asociat și infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Persoanele în cauză, împreună cu autoturismul, au fost predate specialiștilor din cadrul IPJ Arad, în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.