Mai multe SCHELETE descoperite de muncitori pe un șantier din vestul țării....

Mai multe SCHELETE descoperite de muncitori pe un șantier din vestul țării. Vezi despre ce este vorba

0
DISTRIBUIȚI

În timpul unor lucrări de amenajare a unei fose septice în grădina unei case din satul arădean Mailat, muncitorii care efectuau săpăturile au descoperit, la o adâncime de un metru și jumătate, mai multe schelete umane de adulți și copii. Încă nu au fost scoase la suprafață toate resturile umane, dar lucrările au fost sistate și a fost anunțată poliția, care a dispus efectuarea unor investigații de către serviciul de medicină legală, asistată de un antropolog, pentru a determina vechimea osemintelor.

După toate aparențele, ar fi vorba de o groapă comună, dar deocamdată nu poate fi precizată vechimea ei și nici numărul scheletelor. Unii sunt de părere că scheletele ar putea fi din cel de-al doilea război mondial, în timp ce alții sunt de părere că au fost descoperite victimele unei epidemii care ar fi avut loc în sat cu sute de ani în urmă, după cum povestesc bătrânii satului.


Există și urmele unui zid de cărămidă, care indică existența unei încăperi în care au fost așezate cadavrele.

Inspectorul de poliție Lorena Radu, ofițer de presă la I.P.J. Arad, a precizat, pentru PRESSALERT.ro, că osemintele ieșite la iveală au fost predate serviciului județean de medicină legală, iar după ce acesta va întocmi un raport medico-legal în urma efectuării expertizelor, care vor stabili din ce perioadă provin resturile umane, vor putea fi continuate lucrările la casa din Mailat.

Sursa foto: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.