Şase persoane au fost RĂNITE în urma a două accidente rutiere care...

Şase persoane au fost RĂNITE în urma a două accidente rutiere care au avut loc pe şoselele din Banat

0
DISTRIBUIȚI

Pericol pe şoselele din Banat în ultimela zi. Nu mai puţin de două accidente au avut loc în Caraş-Severin, care s-au soldat, din fericire, doar cu rănirea uşoară a şase persoane şi cu multe sperieturi.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 8.00, la intersecţia străzilor Căminelor şi Constructorilor din Reşiţa, un tânăr care nu a acordat prioritate a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Şoferul în vârstă de 19 ani se deplasa dinspre Calea Caransebeşului spre cartierul Ţerova, când a făcut greşeala de a nu se asigura, producânu-se coliziunea cu un alt autoturism.


Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, valorea rezultată fiind negativă. Acum, oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În aceeaşi zi, de această dată la Bocşa, în jurul orei 16.20, o femeie de 43 de ani, care conducea pe DN 58B, dinspre Reşiţa, aflată într-o curbă cu vizibilitate redusă, a condus cu viteză prea mare şi a intrat pe sens opus, tamponându-se cu un Taxi la volanul căruia se afla un bărbat de 60 de ani din Ramna.

În urma incidentului a rezultat rănirea uşoară a şoferiţei şi a altor patru persoane aflate în taxi. Toţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Reşiţa pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii municipiului Reșița – Biroul Rutier i-au testat cu aparatul etilotest pe cei doi conducători auto, rezultatul fiind negativ.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.