ASU Politehnica, optimistă înaintea deplasării la Sfântu Gheorghe. Cum ar putea înfluența...

ASU Politehnica, optimistă înaintea deplasării la Sfântu Gheorghe. Cum ar putea înfluența ”Băieții în ghete” lupta la promovare

0
DISTRIBUIȚI
Artur Teut, în meciul tur

Timișorenii din B au un moral bun după succesul cu Afumați, dar pornesc clar cu șansa a doua la Sf. Gheorghe. În cazul în care nu pierde cu SepsiASU Politehnica le-ar face un serviciu celor de la Mioveni, UTA BD ori Brașov în dorința acestor formații de a acapara locul 2.

ASU Poli, locul 15, cu 27 de puncte, pare la prima vedere ”victimă” pentru Sepsi, care are 51 de puncte. Doar unul mai mult decât UTA și Mioveni. Totuși, în tur alb-violeții au fost învinși greu de gruparea din județul Covasna. ”E un joc dificil, cu o echipă bună, care s-a întărit în iarnă. Au urcat pe poziția a doua, vor să promoveze. Eu le doresc succes, dar în meciul de vineri vom da totul pe teren. Știm că e o echipă matură, cu jucători experimentați, dar noi nu avem nimic de pierdut. Și la meciul din tur pot să spun că am pierdut nemeritat. Dar fac parte din joc aceste greșeli, noi nu am reușit să eliminăm greșelile în totalitate.


Depinde și de condițiile meteorologice. Am văzut că în acea zonă precipitațiile continuă. S-ar putea ca terenul să fie acoperit de apă sau zăpadă. Vedem cine se adaptează”, a declarat Sorin Brîndescu, tehnicianul lui ASU Poli, cu referire și la condițiile de joc.

”Probabil că din poziția noastră la toate meciurile pornim cu șansa a doua, nu suntem favoriți dar nu se știe niciodată”, a mai spus Brîndescu. Acesta nu va putea conta pe Răzvan Gorovei, suspendat după cartonașul roșu direct văzut cu CS Afumați (scor 2-1), în timp ce Alex Birău riscă să rateze meciul din cauza mai vechilor probleme medicale.

Cât despre pericolul reprezentat de golgheterul Ligii a II-a, Attila Hadnagy, Brîndescu a conchis că ”e un jucător experimentat care poate face diferența. Dar chiar și Issa, cred că el e cel mai periculos din ce am văzut în meciul de la Arad”.

”Va fi într-adevăr o partidă foarte dificilă. Mergem cu gândul de a scoate maximum. Mereu mergem cu acest gând. Vom da tot ce avem mai bun. Mă simt foarte bine, chiar e un moment în care îmi iese și sper să o țin tot așa. A fost o victorie binevenită, ne-a ridicat moralul tuturor. E o atmosferă mai bună”, a spus și Artur Teut, titular pe postul de mijlocaș dreapta în ultima perioadă.

Teut a venit la bănățeni chiar din zona Harghitei, de la Miercurea Ciuc, grupare care se bate la rândul ei pentru promovare din C în B. ”Cei de acolo (n.r. Ținutul Secuiesc) sunt susținuți de guvernul din Ungaria, sunt la început, e o creștere bună, se vede prin rezultate. Miercurea Ciuc sunt pe loc promovabil și Sf. Gheorghe merge bine. Sunt lucruri bune care se întâmplă acolo. Sunt într-o formă foarte bună, cred că va fi un meci de luptă, care pe care, sperăm să scoatem un rezultat bun”, a concluzionat Artur Teut.

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – ASU Politehnica Timișoara se dispută vineri, de la ora 16.00 (Digi Sport, Dolce), în etapa a 30-a a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.