Dans de seară cu Bia şi MC Tina, pe vapor. Vezi cine...

Dans de seară cu Bia şi MC Tina, pe vapor. Vezi cine este invitatul special al petrecerii

0
DISTRIBUIȚI
Bia şi MC Tina dau startul unor noi petreceri anonimTM sub genericul Evening Dance

Echipa anonimTM reia seria petrecerilor „de seară“ sub genericul „Evening Dance“, evenimentele fiind puse la cale de către două reprezentante ale muzicii electronice din oraşul nostru, MC Tina şi Bia. Primul episod din această nouă serie de petreceri care a debutat anul trecut va avea loc joi 18 mai de la ora 19.00, la D’Arc pe mal. Alături de cele două fete care au pus la cale acest party, invitatul special al acestui  prim episod din Evening Dance este Dudu, iar intrarea este liberă.

Bia nu este doar un alt dj care vine din Timişoara, este o prezenţă feminină care atrage atenţia cu siguranţă prin energia seturilor sale şi mai ales prin muzica de calitate. Combină cu succes soulfull, liquid şi oldschool drum and bass, seturile sale fiind energice şi pline de elemente melodioase. Pasionată de muzică încă din adolescenţă, în 2010 decide să împărtăşească pasiunea publicului şi dovedeşte tuturor că înţelege foarte bine ce îi face pe oameni să danseze. Educația muzicală primită acasă în copilărie din partea familiei sale, unde se asculta deseori  jazz, blues sau rock, o conduce pe Bia spre a asculta drum&bass, stilul care le poate cuprinde pe toate celelalte enumerate, în 1997 la party-urile organizate de AnonimTM și TM Base în Timișoara.


Câţiva ani mai târziu Bia (AnonimTM) se face remarcată în scena de drum&bass când pasiunea sa pentru muzică devine deliciul publicului pe care-l face cu ușurință să danseze.  Ulterior numele ei apare pe tot mai multe line-up-uri de la evenimente de profil din țară iar în 2015 Bia devine membru al AnonimTM. Alături  de acest crew  și de Digital Rush Bia captează constant atenția publicului prin energia seturilor sale.

Tina a păşit în lumea drum’n’bass odată cu desfăşurarea concursului „Se caută o Voce” din 2004, organizat de AnonimTM și dj SUV (Reprazent, Full Cycle), devenind astfel vocea inconfundabilă a AnonimTM. Împreună cu dj Dudu formează un duo unic în România, participând la foarte multe festivaluri şi party-uri de muzică electronică din ţară şi din alte ţări europene. Anterior, activitatea muzicală a Tinei s-a desfăşurat pe acordurile genului alternative alături de trupa Oranj, alături de care devine cunoscută pe scenele de profil. Tot în 2004 Tina începe să cânte cu B.A.U. (Brigada Artistică Urbană), o formulă în care se creează muzică live improvizată de dans şi care depăşeşte graniţele ţării, susţinând concerte în Ungaria, Austria şi Germania. În 2005, Tina şi un alt membru al AnonimTM, dj Seba 1394, încep colaborarea cu Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara pentru a-şi aduce aportul la punerea în scenă a faimoasei piese „Absolventul” (scrisă de Terry Johnson) timp de o stagiune, creând o atmosferă specială în actul teatral cu ajutorul muzicii, într-un mod mai puţin convenţional pentru acest mediu. Tina a fost invitată să cânte la unul dintre cele mai importante festivaluri de drum’n’bass din lume, Sun and Bass, şi a devenit astfel, cunoscută și apreciată și pe plan internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.