Cum îşi promovează vecinii potenţialul turistic: bilete gratuite pentru toţi cetăţenii români...

Cum îşi promovează vecinii potenţialul turistic: bilete gratuite pentru toţi cetăţenii români la Way of Life Festival

0
DISTRIBUIȚI
Way Of Life Festival le oferă intrare gratuită tuturor cetăţenilor români

Organizatorii Way Of Life Festival, eveniment care se desfăşoară în perioada 28 – 30 iulie – într-o locaţie mirifică lângă Vârşeţ (aproximativ zece kilometri de graniţă), în Serbia, le oferă în acest an tuturor cetăţenilor români, intrarea gratuită. „România este ţară invitată la festivalul Way Of Life Festival din Vrsac, deci orice cetăţean român care se prezintă la poarta festivalului cu cartea de identitate sau paşaportul primeşte intrare gratuita la festival pentru 3 zile, acces gratuit la camping, parcare gratuită şi acces la tiroliană gratuit“, a transmis Asociaţia No Sheep, care promovează acest evenimet în ţara noastră.

Festivalul W.O.L.F.


va avea loc la rezervaţia naturală „Straza“, pe partea dreaptă a râului Karas, la 19 kilometri de Vârşeţ şi va cuprinde recitaluri ale unor artişti psytrance din Chile, Austria, Belgia, Germania, Norvegia, Marea Britanie, Croaţia, Macedonia şi Serbia. Festivalul a devenit cunoscut pe plan internaţional datorită faptului că îmbină într-un mod inedit sporturile de aventură cu muzica, într-un cadru feeric oferit de rezervaţia unde are loc evenimentul.

Way of life festival (W.O.L.F.) îşi propune să promoveze Serbia pe plan internaţional graţie spiritului WOLF (n.n. – lup, în limba engleză) . În fiecare an, cetăţenii din câteva ţări au intrare gratuită la acest festival. Această decizie a fost luată în colaborare cu Primăria şi Consiliul de Turism din Vârşeţ în ideea de a promova peste hotare potenţialul turistic al zonei. Printre artiştii care vor susţine concerte se numără DigiCult, Goasia, Boom Shankar, Bitkit, Tropical Bleyage, Pulsar, Spirit Architect, Carina, Aioaska, BPM, Sarmati, Champa, Tristate sau Opsy.

Pentru cei care nu merg cu maşina, există posibilitatea transportului cu trenul din Timişoara, biletele dus – întors fiind 36 lei. Festivalul asigură autobuze din gara Vârşeţ la festival, călătorie care costă 200 de dinari (aproximativ 1,7 euro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.