Accident grav lângă Timişoara: două persoane rănite, una a rămas încarcerată. Traficul...

Accident grav lângă Timişoara: două persoane rănite, una a rămas încarcerată. Traficul este BLOCAT FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-624003127">

 

Accident grav în urmă cu puţin timp lângă Timişoara. Două maşini au intrat în coliziune pe drumul care duce de la Timişoara la Buziaş, pe podul de la Albina.

Într-unul dintre autoturisme se aflau două persoane, iar în celălalt doar şoferul. Victimele accidentului sunt din maşina în care se aflau un bărbat de aproximativ 60 de ani şi încă o persoană. Aceasta din urmă, deşi s-a anunţat că e încarcerată, a fost scoasă de medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Bărbatul în vârstă de circa 60 de ani a rămas încarcerat iar pompierii încearcă acum să îl scoată dintre fiarele contorsionate. Din primele informaţii, este conştient şi cooperant cu pompierii.

La faţa locului a sosit şi un echipaj de la Poliţie. Traficul în zonă este serios afectat din cauza accidentului.

UPDATE: În accident au fost implicate o maşină de teren şi un autoturism mic. Impactul a fost frontal şi extrem de puternic. Victimele sunt din autoturism. Traficul în zonă este blocat.

UPDATE 2: Potrivit pompierilor, în urma impactului, au rezultat 2 victime, o femeie de 66 ani, conştientă, preluată de un echipaj SAJ şi un bărbat de 70 ani, conştient, încarcerat. Victimele au fost preluate de două echipaje SAJ şi transportate la spital.
La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 ofițer şi 7 subofițeri din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri din Timișoara.

sursa foto: info Trafic Jud. TIMIS

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.