CJ Timiş ar putea ridica o parcare supraetajată în centrul Timişoarei, dar...

CJ Timiş ar putea ridica o parcare supraetajată în centrul Timişoarei, dar nu mai devreme de 2018

1
DISTRIBUIȚI

semnalizare rutiera

Ce nu poate face primăria Timișoara ar putea face Consiliul Județean Timiș… dacă nu s-ar împotmoli în hârtii. Sunt nu mai puțin de cinci ani de zile de când timișorenilor li se promite, an de an, că vor avea parte de o parcare civilizată în centrul orașului. În vreme ce primăria Timișoara se plânge că nu are un spațiu pe care să poată amenaja parcarea, Consiliul Județean Timiș ar avea unde, dar nu pare să se grăbească cu parcurgerea etapelor birocratice.

Imediat după instalarea în funcția de șef al Consiliului Județean Timiș Călin Dobra promitea că angajații din subordinea sa vor munci asiduu pentru a finaliza procedurile necesare pentru transformarea parcării de lângă Hotel Timișoara.


Mai exact, CJ Timiș are în plan realizarea unei parcări supraterane. Pentru asta însă, este nevoie de un un studiu de fezabilitate, dar și de un proiect. Deocamdată, specialiștii din cadrul CJ Timiș au reușit să întocmească doar un studiu de oportunitate, care arată ceea ce e vizibil cu ochiul liber: că locația se pretează, dar și că o parcare supraetajată în centrul orașului este mai mult decât necesară.

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a declarat pentru PRESSALERT.ro că speră ca până la finalul acestui an specialiștii din cadrul CJ Timiș să realizeze studiul de fezabilitate pentru construcția parcării. Astfel, lucrările ar putea începe cel mai devreme în 2018.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.