Cum au încercat trei algerieni să-i păcălească pe polițiștii de frontieră ca...

Cum au încercat trei algerieni să-i păcălească pe polițiștii de frontieră ca să plece din România

0
DISTRIBUIȚI

Trei cetăţeni algerieni au încercat marea cu degetul azi-noapte, în jurul orei 01.00, atunci când s-au prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici din judeţul Arad, pentru a încerca să ajungă în spaţiul Schengen. Poliţiştii de frontieră şi-au dat însă imediat seama că femeia şi cei doi bărbaţi deţin acte de identitate belgiene false.

În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii s-a stabilit că algerienii cu vârste cuprinse între 36 şi 37 de ani au intrat legal în România, cu documentele de călătorie valabile.


Întrebaţi despre cum au ajuns în posesia cărţilor de identitate false, aceştia au declarat că o persoană din Bucureşti, a cărei identitate le este necunoscută, le-a procurat în schimbul sumei de 300 de euro.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor în cauză şi efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, fals privind identitatea şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.