Bătrân în stare gravă după ce a fost lovit de o maşină...

Bătrân în stare gravă după ce a fost lovit de o maşină pe trecerea de pietoni

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. Incidentul a avut loc pe DN7, în sensul de mers dinspre Deva, înspre Arad, conform aradon.ro.

Accidentul a fost confirmat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad, care a precizat că bărbatul traversa în mod regulamentar strada.


„Accidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 6,20. Un tânăr de 28 de ani din Păuliș, care conducea un autoturism pe DN7 în sensul de mers Deva înspre Arad, la trecerea de pietoni de pe raza comunei Vladimirescu – intersecția cu strada Gării, a surprins și accidentat un bărbat de 64 din localitate. Acesta traversa în mod regulamentar. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului. Cercetările se continuă pentru a stabili cauzele accidentului”, a precizat Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt IPJ Arad, conform sursei citate.

Victima este supusă unor investigaţii medicale amănunţite. Şoferul de 28 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind negativă.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.