Profesoară din vestul țării, rănită în timp ce preda în fața elevilor,...

Profesoară din vestul țării, rănită în timp ce preda în fața elevilor, după ce i-a căzut în cap o parte din tavan

0
DISTRIBUIȚI

Aflată în fața elevilor, o profesoară a fost la un pas de tragedie, după ce o bucată din tavan s-a desprins și i-a căzut în cap. Incidentul a avut loc într-o sală de curs din Deva, iar în urma nefericitului eveniment femeia s-a ales cu traumatism cranian, potrivit adevarul.ro.

În urma celor întâmplate clădirea Școlii Gimnaziale nr. 6 din Deva a fost închisă astăzi. Victima a primit îngrijiri la cabinetul medical al şcolii, de unde a fost transportată la spital, pentru investigaţii mai amănunţite”, a precizat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, conform sursei citate.

Femeia sângera din abundență după ce bucata de tavan care a avut un diametru de aproximativ 1,5 metri i s-a prăbușit în cap.


Elevii au fost evacuați și mutați în clădirea Colegiului Energetic „D. Hurmuzescu”. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara au menționat că școala în care a avut loc nefericitul incident are nevoie de reparații, clădirea fiind veche de peste 40 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.