Alina Gorghiu, la PRESSALERT LIVE: „Măsurile PSD sunt niște crime economice care...

Alina Gorghiu, la PRESSALERT LIVE: „Măsurile PSD sunt niște crime economice care distrug predictibilitatea mediului de afaceri” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Senatorul PNL de Timiș, Alina Gorghiu, prezentă aseară la emisiunea PRESSALERT LIVE, a condamnat modul în care Guvernul PSD, prin modificările făcute, vulnerabilizează economia țării.

„Ordinea mea de priorități e ușor alta. Ce se întâmplă la nivel național, sunt câteva lucruri care sunt tratate ca teme secundare când ele mută munții în România. Modificările perpetue, de la zi la alta, de natură fiscală, astăzi split TVA, ieri mărirea salariilor, ieri legea pensiilor, mâine habar n-am ce va mai fi, sunt niște crime economice care distrug predictibilitatea mediului de afaceri. Temele fiscale, economice, sunt parazitate de mult ofertanta temă, abuzurile din justiție”, și-a început discursul senatorul PNL.

În ceea ce privește justiția din România, Alina Gorghiu crede că sunt alte modalități ca aceasta să fie reglementată. „Magistrații deja au internalizat ideea de a avea răspundere. Orice profesie în România răspunde dacă greșește. Magistrații știu clar că trebuie să răspundă și financiar dacă din cauza lor se ajunge undeva. Câtă vreme PSD are în spate milioane de voturi, a câștigat o majoritate parlamentară relaxată. Ce Dumnezeu îl ține pe Dragnea să meargă în Parlament și să le zică faptul că fiecare magistrat trebuie responsabilizat? Cred că și-ar omorî tema justiției când ar da această lege, și-ar omorî perdeaua de fum.


Am văzut puțini oameni politici care să fie viscerali. La nivel național vă dau exemple de câteva teme pe care vreau să-l provoc pe Dragnea să le accepte. E o problemă mare, de atacat, ce trebuie tratată cu tact, pentru că nu poți trece dintr-o extremă în alta. E o profesie ce nu merită umplută de rahat de dimineață până seara. Prin toată campania media susținută de PSD din spate și de foarte mulți cu dosare, jignești o întreagă profesie. Dacă mă uit din alt unghi, da, sunt abuzuri. Câtă vreme există un om condamnat pe nedrept, trebuie să existe pârghii de echilibrare a normelor judiciare”, a declarat Alina Gorghiu.

Senatorul PNL a specificat că partidul din care face parte nu va vota proiectul split TVA. „Split TVA a pornit de la Ministerul Finanțelor, iar ministrul a scăpat porumbelul și a spus că se va merge pe proiectul acesta. Nu înțelegeam de ce pe o porcărie au vorbit vreo șapte pesediști. Trăgeau de timp ca să nu se ajungă la dezbaterea pe split TVA pentru că cei din PSD nu au reușit să aleagă dacă se vor duce mai departe cu această inepție economică sau ne oprim și vom da un semn de slăbiciune. Noi vom vota împotrivă, e un proiect catastrofal. 0,038% de firme din Timiș au vrut să opteze pentru acest split TVA”, a menționat invitata PRESSALERT LIVE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.