Cele mai mari trupe timișorene, vechi și noi, urcă pe scenă pentru...

Cele mai mari trupe timișorene, vechi și noi, urcă pe scenă pentru o cauză nobilă. Ce spune Nicu Covaci despre „unitate”

0
DISTRIBUIȚI

Legendele muzicii rock din Timișoara vor urca pe scenă, dumunică ,de la ora 15.00, în cadrul concertului caritabil organizat la inițiativa solistului Pro Musica Ilie Stephan va avea loc în Piața Libertății. Biletul de intrare va costa 50 de lei, iar pe scenă vor urca Phoenix, Pro Musica, Cargo, Bega Blues Band, Survolaj, Implant pentru Refuz, Jazzybit, Melting Dice, Rock Abil, Within the Nova, Sonatic, Trupa Vest, All Friends Band, Skywalkers. Banii vor fi folosiți pentru lucrările necesare la Spitalul de Boli Infecțioase și la Clinica de Cardiologie de la Pădurea Verde. Vor exista trei căi de acces dinspre centru: dinspre Piața 700, dinspre Piața Unirii și de pe strada Alba Iulia. Nu este exclus ca organizatorii să cadă de acord asupra reducerii tarifelor pentru studenți și elevi. Ilie Stephan a oferit astăzi detalii legate de pregătirile pentru concert și despre implicarea celor care s-au alăturat cauzei, subliniind că dacă vrem o țară ca afară, trebuie să avem o organizare ca afară.

„Contează ajutorul nostru material.


Nu va fi mare. Eu vreau să subliniez faptul că aceste formații se adună să facă un gest. Din această unitate între artiști vreau să înțeleagă lumea că suntem încă împreună. Disensiunile nu au rost, trebuie să ținem unul la altul, trebuie să rămânem împreună”, a explicat Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix. După conferința de presă de la Primăria Timișoara, Covaci a comentat că, din punctul lui de vedere, ar fi trebuit ca un astfel de concert să fie organizat pe parcursul mai multor zile.

Adrian Bărar, liderul trupei Cargo, a explicat că „mă bucur să pot să particip alături de colegii mei mai tineri și mai bătrâni care au fost niște deschizători de drumuri în special Nicu Covaci, care a deschis calea. Am avut o cale mai bătătorită, chiar dacă nu am mers cu toții pe urmele lui Nicu Covaci. Iată că am apărut și noi, Cargo. Reprezentăm cu mândrie acest oraș de la înființare și până acum. (…) Eu sper că duminică o să ne vedem cu toții, timișoreni sau netimișoreni să susținem orașul pe care îl iubim, orașul în care ne-am născut, iar cei care nu s-au născut aici să încerce să facă parte din această cultură a orașului, să se adapteze la această cultură a orașului, să nu o strice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.