S-a redeschis circulația pe strada Popa Șapcă. Primarul Robu a „tăiat panglica”...

S-a redeschis circulația pe strada Popa Șapcă. Primarul Robu a „tăiat panglica” la prima oră VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Surpriză pentru şoferii din Timişoara la final de săptămână. După luni de zile de restricţii, circulaţia pe strada Popa Şapcă a fost reluată, în această dimineaţă. Primarul Nicolae Robu a apărut pe şantier în jurul orei 7:30, acolo unde a inaugurat personal reluarea traficului. De azi, şoferii pot circula de pe strada Popa Şapcă până la Iulius Mall.

Acum două zile, edilul anunţa că „La Popa Șapcă s-a turnat asfalt. Probabil că, la ora actuală, este complet asfaltată pe patru benzi. S-a asfaltat și Bd. Antenei, vorbim de stratul binder. S-a făcut betonarea în pasaj, este betonată complet partea carosabilă din pasajul propriu-zis și rampa care duce până pe Demetriade.


Și aici lucrurile sunt foarte avansate, a început realizarea pereților de delimitare laterală a pasajului, unde stâlpii structurii de rezistență, care merg până la 10 metri adâncime erau realizați de mult, dar acum s-a început cofrarea și armarea în vederea turnării pereților proprii-ziși. În final, se va lucra și la partea pietonală și de biciclete. Și aici nu mai pot să apară blocaje, pentru că ce a mai rămas foarte puțin de făcut. În funcție de vreme, vom deschide două benzi. Nu mai e mult. E vorba de circa două săptămâni până când am putea să dăm drumul la circulație pe două benzi. Nu fac niciun angajament. Nu depinde de mobilizarea noastră. Am făcut dovada că este una foarte serioasă. S-a lucrat cu o mulțime de utilaje, cu o mulțime de oameni”.

Sursa video: Orasul Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.