Trupa americană Battleme cântă în premieră în România, la Timişoara VIDEO

Trupa americană Battleme cântă în premieră în România, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Americanii de la Battleme, binecunoscuți pentru melodia „Hey Hey, My My”, devenită populară după ce a fost inclusă în coloana sonoră a serialului Sons of Anarchy, va susţine un concert în premieră în România, la Timişoara.

Formaţia înfiinţată de Matt Drenik a apărut pentru prima oară în celebrul serial Sons of Anarchy cu piesa „Burn This Town.”, melodie ce a fost inclusă în episodul final al sezonului al doilea. Albumul omonim de debut, apărut în 2012 la casa de discuri Trashy Moped Recordings a fost bine primit de public şi formaţia a susţinut o serie de concerte apreciate la Music Fest NW (Portland), Capitol Hill Block Party (Seattle), SXSW (Austin) sau Lobster Fest. Sezonul al treilea al celebrului serial a avut parte de o serie de piese ale trupei: un cover version după Neil Young şi Crazy Horses numit „Hey Hey, My My,” (care a avut parte de peste 22 de milioane de vizionări pe YouTube şi un remix realizat de Stefan Biniak), „Time” şi „Lights”.

Cel de-al doilea material discografic al americanilor a apărut în 2014 sub numele de Future Runs Magnetic şi a fost urmat de un turneu în o serie de oraşe, muzicienii cântând printre altele şi în deschiderea celor de la Veruca Salt.


Anul trecut, formaţia a editat albumul Habitual Love Songs. Cel mai nou disc al americanilor a apărut în 6 octombrie sub numele de „Cult Psychotica”. Primul single extras din disc pentru piaţa britanică a fost „Testament“, iar pentru piaţa americană Battleme a lansat single-ul „Hot Mess“.

Concertul Battleme organizat de Revolution Festival va avea loc marţi, 31 octombrie, de la ora 20.00, la Reflektor Venue, în deschidere urmând să cânte timişorenii de la ALL Friends Band. Biletele pentru acest eveniment costă 25 de lei în avans la Viniloteca și librăriile Carturești şi 35 lei la faţa locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.