Ludovic Orban explică pe ce poziţie poate reveni Vasile Blaga în PNL

Ludovic Orban explică pe ce poziţie poate reveni Vasile Blaga în PNL

0
DISTRIBUIȚI

Achitat în primă instanţă de acuzaţiile de trafic de influenţă din dosarul în care a fost cercetat, fostul lider al PDL, Vasile Blaga, şi-ar putea relua activitatea în PNL. Mai mult, Blaga ar putea juca un rol important în procesul de luare a deciziilor de la nivelul partidului.


Liderul PNL Ludovic Orban spune că se bucură pentru colegul său și a dat detalii și despre revenirea acestuia în viața politică a partidului.

„Este o decizie a instanței pe care o respect. Mă bucur pentru colegul meu că a fost achitat și că s-a dovedit că acuzațiile formulate de procurori nu sunt reale și nu sunt demonstrate, dovedite și am încredere că se va menține aceeași decizie și la Curtea de Apel. Conform statutului foștii președinți ai partidului care au fost aleși de congres sunt membri cu drept de vot în Biroul Politic al Partidului. Cât timp a fost sub incidența prevederilor de integritate, domnul Blaga nu a ocupat această poziție, dar dacă domnul Blaga vrea să exercite această poziție la care are dreptul în conformitate cu prevederile statutare, este oricând binevenit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.