Accident spectaculos lângă Timișoara: un șofer a intrat cu BMW-ul într-o casă...

Accident spectaculos lângă Timișoara: un șofer a intrat cu BMW-ul într-o casă și a fugit de la locul faptei FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Accident spectaculos în apropiere de Timișoara. Proprietarul unei case din Dumbrăvița s-a trezit astăzi cu un BMW alb în casă… la propriu.

Șoferul mașinii de teren circula pe strada Jiul din Dumbrăvița când, la un moment dat, a pierdut controlul volanului și a lovit o mașină parcată în fața unei case iar apoi a ricoșat cu putere în peretele imobilului. O parte din zid a fost pur și simplu dărâmat, mobila din încăpere fiind distrusă.

După ce făcut praf acea parte din imobil, șoferul a plecat de la fața locului. Potrivit legii, pentru că accidentul nu a fost cu victime, conducătorul auto are la dispoziție 24 de ore să se prezinte la Poliție. Oamenii legii susțin că l-au identificat și îl așteaptă se se prezinte, în caz contrar va fi căutat de polițiști.

Disperat că a rămas cu paguba, proprietarul casei a scris pe o rețea de socializare: „Rog persoanele care il cunosc pe domnul DRAGHICI MARIUS strada LIVIU REBREANU NR.90 AP.2 sa ai transmita sa vina personal sa scoata masina din casa mea de pe strada TARCULUI NR. 27 AP. 1 LA PARTER si sa discutam despre toate cele intamplate Nu am curent,nu am apa din cauza acestui individ la fel ca si dansul am copii si cred ca stie care sunt toate necesare pentru a locuii intr-o casa. Daca il cunoasteti va rog sa ai transmiteti.”

foto: facebook/DUNOS Dumbravita Noastra

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.