Melodia pe care cei de la Pragu de Sus o consideră „o...

Melodia pe care cei de la Pragu de Sus o consideră „o cărămidă importantă” în repertoriu. Ce pregătesc pentru anul viitor VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia Pragu De Sus pregăteşte un nou material discografic pentru anul viitor, trupa al cărei solist este Călin Bârcean plănuind şi apariţia unui nou videoclip în viitorul apropiat.

După ce în luna februarie a acestui an, solistul trupei a lansat un videoclip alături de Mircea Vintilă şi Silviu Paşca, „Azi te vreau“, melodia dedicată oraşului nostru a devenit una din cele mai cerute piese la concertele formaţiei.

„’Azi te vreau’ a fost o piesă primită foarte bine de public, astfel că acum, dacă nu o cânt la un concert, mi-o cere publicul! A fost şi cel mai difuzat single Pragu de Sus la radio. Mulțumim Radio Timișoara, care ne-a inclus în playlist-ul zilnic, încă de la lansare! ‘Azi te vreau’ e o cărămidă importantă în repertoriul nostru și, de câte ori avem ocazia, o cântăm alături de Mircea Vintilă.


Pentru anul viitor avem în lucru un nou album şi am început şi filmările pentru un nou videoclip“, ne-a declarat solistul formaţiei.

Cariera trupei Pragu De Sus a început în anul 2004, odată cu primele apariții scenice și cu editarea primului material discografic, „Decupaj Sonor”. Înființată de Călin Bârcean, Costel Răsuceanu, Marian Draghia și Constantin „Bebe” Borozan, Pragu’ de Sus a rămas, în prim-planul vieţii muzicale timișorene. Repertoriul abordat cuprinde sute de piese din sfera folk-pop-rock, dintre care peste 30 sunt compoziții proprii. Solistul Călin Bârcean și Pragu’ de Sus au redeschis culoarele folkului în zona de vest a țării, prin apariții regulate și colaborări de durată cu artiști precum Mircea Vintilă, Mircea Baniciu (cu care s-a înregistrat piesa „Nimeni, nimeni” în 2009), Ducu Bertzi, Marius Bațu și alții. Proiectele trupei au atras și muzicieni timișoreni, Horea Crișovan fiind prezent pe ultimele două albume Pragu’ de Sus.

Formaţia Pragu de Sus va susţine un concert vineri 17 noiembrie de la ora 22 la The Note Pub, unde fanii trupei se pot aştepta la câteva surprize.

„Alături de piesele cunoscute al Pragului de Sus, veţi auzi şi cântece de pe următorul disc. Avem pregătite și niște colaje speciale cu diverse piese românești, la care publicul reacționează foarte bine! Avem și un moment inedit, la care folosesc naiul“, spune solistul trupei. Biletele pentru acest concert costă 25 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.