O femeie a murit, alta e în stare gravă după ce mașina...

O femeie a murit, alta e în stare gravă după ce mașina lor s-a izbit de un tir, pe un drum din vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

Accident cumplit de circulație, aseară, pe un drum național din județul Caraș-Severin. O femeie a murit pe loc, iar alta a fost transportată la spital în stare gravă după ce mașina în care se aflau a intrat într-un tir.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, accidentul a avut loc pe DN6, în afara localității Domașnea. Din primele informații, o femeie în vârstă de 49 de ani, din Mehedinți, conducea o mașină dinspre Caransebeș spre Orșova, pe o porțiune de drum în aliniament, iar carosabilul fiind umed, a pierdut controlul volanului.


Astfel, mașina a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un tir care circula regulamentar, condus de un tânăr de 24 de ani, din Gorj.

În urma impactului, femeia aflată la volanul mașinii a murit pe loc, iar pasagera aflată pe locul din dreapta a fost transportată în stare gravă la spital. Polițiștii cărășeni au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Reprezentanții IPJ Caraș-Severin anunță că, la această oră, se circulă în condiții de ploaie în județ. “În acest context, polițiștii recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum, să fie mai atenţi şi calmi la volan, fără să bruscheze comenzile vehiculului. Fiecare manevră în trafic trebuie să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur”, transmite IPJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.