Ședință-fulger a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență pentru poarta de intrare...

Ședință-fulger a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență pentru poarta de intrare de pe Calea Aradului. Decizie de ultimă oră

0
DISTRIBUIȚI

Întorsă astăzi din concediu, prefectul Eva Andreaș a convocat o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, singurul subiect abordat fiind cel al stării porții de intrare în Timișoara de pe calea Aradului. Vă reamintim că aceasta a fost reabilitată în același mod ca și cea de pe Calea Lugojului, care s-a prăbușit și a ucis un om. Prefectul a cerut îndepărtarea de urgență a pericolului pe care îl reprezintă poarta pentru mașinile care trec pe acolo.

În urma ședinței s-a decis ca de îndată cei de la ISU Timiș să îndepărteze absolut toate elementele care pun în pericol integritatea celor care tranzitează zona.

„Până în 8 noiembrie (n.r.


– miercuri) trebuie ca Primăria Timișoara să pună în siguranță obiectivul Poartă de intrare de pe Calea Aradului, adică aducerea la starea inițială prin demolarea plăcilor de fibro-ciment montate pe grila transversală și revenirea la forma de zăbrele. De asemenea, proprietarul obiectivului are obligația să dispună de îndată punerea în aplicare a măsurilor stabilite de Inspectoratul de Stat în Construcții prin procesul verbal de control. Primăria Timișoara are obligația de a informa în scris, deîndată, Comitetul pentru Situații de urgență de îndeplinirea acestor obligații. Toate aceste prevederi fac parte din hotărârea pe care am luat-o după ședința de astăzi”, a declarat pentru PRESSALERT.ro prefectul de Timiș Eva Andreaș.

Sursa foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.