Artistul timişorean K-lu a lansat un „Film educativ” VIDEO

Artistul timişorean K-lu a lansat un „Film educativ” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Artistul timişorean K-lu a lansat un videoclip la piesa „Film educativ”, care conţine replici şi cadre din filmele Titanic vals (1964), Balul de sâmbătă seară (1967) şi Reconstituirea (1968).

„Este o piesă pe care o am de ceva vreme, dar tot modificam la ea. Nu are nici o legătură cu Ziua Naţională, dar mi s-a părut potrivit să-i dau drumul acum“, ne-a declarat muzicianul.

K-lu este un artist apreciat în mod special pentru promovarea valorilor cinematografice şi deseori include în piesele sale sample-uri din filme românești celebre.


Înzestrat cu un stil unic al tehnicilor de turntablism, el a lansat primul album “Chestii, socoteli” în anul 2013.

Având un stil unic bazat pe tehnici de turntablism, iasa ușor în evidență prin seturile sale dinamice presărate cu diverse momente speciale menite să aducă un plus de buna dispoziție pe ringul de dans.

Pe numele său adevărat Alin Constantin, K-lu promovează genurile muzicii electronice, fiind influențat de funk, hip-hop și breaks. De mai bine de 10 ani încoace, el se implică în numeroase proiecte, ajungând să concerteze pe scenele festivalelor de jazz locale, naționale și internaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.