Cadoul perfect de Crăciun se găsește la un nou târg cu vânzare...

Cadoul perfect de Crăciun se găsește la un nou târg cu vânzare organizat la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Zeci de firme din întreaga țară îi ajută pe timișoreni să găsească cadoul perfect de Crăciun pentru persoanele dragi. În perioada 13 – 16 decembrie, la Centrul Regional de Afaceri are loc o nouă ediție a expoziției cu vânzare “Serbarea Crăciunului”.

În total, aproximativ 60 de expozanți le oferă locuitorilor din capitala Banatului o serie de alternative pentru un dar de sărbători, la prețuri accesibile. Printre produsele prezentate se numără și decorațiuni de Crăciun sau preparate tradiționale.

“Suntem bucuroși să anunțăm publicul nostru că astăzi, 13 decembrie, am deschis o nouă ediție a evenimentului expozițional cu vânzare Serbarea Crăciunului. Avem foarte multe noutăți în expoziție. În cadrul evenimentului organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș sunt prezente în jur de 60 de firme din întreaga țară, care vor prezenta ultimele tendințe. Este vorba de confecții de femei și de bărbați, hăinuțe de copii, încălțăminte de femei și de bărbați, confecții din piele, din blană. În același timp, pentru că ne apropiem de sărbătoarea Crăciunului, sunt o serie de expozanți care prezintă spre vânzare multe decorațiuni deosebite, de iarnă, precum și o serie de produse dulci sau produse tradiționale. Menționăm, de asemenea, prezența în expoziție a o serie de firme care s-au pregătit cu foarte multe cadouri pentru întreaga familie: jucării pentru copii, cosmetice, produse de sănătate sau bijuterii deosebite”, a afirmat Roxana Bonchiș, organizatorul expoziției “Serbarea Crăciunului”, în deschiderea târgului.

Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, între orele 10.00 – 18.00.


Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.