Hoții prinși în flagrant de DIICOT, lăsați în libertate de Tribunalul Timiș....

Hoții prinși în flagrant de DIICOT, lăsați în libertate de Tribunalul Timiș. Cine a fost singurul arestat

0
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș a decis, astăzi, să-i lase în libertate sub control judiciar pe cei doi bărbați prinși în flagrant în cadrul unei operațiuni, ieri, în timp ce încercau să jefuiască o vilă, și arestarea liderului grupării de spărgători monitorizată de DIICOT . ”Muller Erwin Alin și Buta Cristian Gabriel s-au deplasat la locuinţa unei persoane vătămate, complet mascați, purtând cagule, hanorace cu glugă şi mănuși unde au forțat mai întâi ușa de acces din spatele blocului, cu un levier După forțarea ușii de la imobil, inculpații au revenit la autoturismul cu care se deplasaseră, unde au lăsat levierul și au luat alte scule folosite la pătrunderea prin efracție.


Între timp, inculpatul Pinter Grațian Ioan (liderul grupării, n.a.) asigura locul faptei, păstrând legătura cu cei doi membri ai grupului, prin intermediul unor stații de emisie-recepție. Inculpații au revenit apoi la imobil, unde au forțat ușa de acces în apartamentul persoanei vătămate, după pătrunderea în apartament procedându-se la constatarea infracțiunii flagrante. lterior, la percheziția efectuată asupra autoturismului folosit de către inculpați au fost depistate mai multe bunuri folosite în activitatea infracțională – cagule, unelte folosite la efracție etc.”, se arată în comunicatul DIICOT.

În cazul liderului s-a mai reținut și faptul că ” a exercitat constant acte de constrângere repetate asupra fostei sale soții, constând în amenințări și violențe îndreptate atât asupra acesteia, cât și a membrilor ei de familie, pentru a o determina să-i remită suma de 80.000 euro și proprietatea asupra unui apartament deținut de către persoana vătămată”.

Gruparea de spărgători apela la polițiști pentru a verifica în bazele de date informatizate, detaliile legate de identitatea și domiciliul persoanei vizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.