Cargo a lansat o nouă melodie-simbol „Românie, te strig!” VIDEO

Cargo a lansat o nouă melodie-simbol „Românie, te strig!” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

„Românie, te strig!” este titlul piesei cu care trupa Cargo a revenit în atenţia melomanilor, melodia urmând să fie lansată oficial mâine, 24 ianuarie, la posturile de radio din întreaga ţară, chiar în ziua în care se aniversează Unirea Principatelor, „Mica Unire” din 1859.

Piesa compusă de Cargo aduce în prim plan exact povestea trecutului, prezentului şi viitorului, în care rămânem drepţi şi mândri – „Românie, cu mândrie, steagul în mână îl ridici!”

Anul 2018 marchează şi împlinirea a 33 de ani de activitate pentru Cargo, iar trupa va susţine un concert extraordinar cu această ocazie pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pe 30 martie.

„Piesa este reprezentativă pentru România.


Are un îndemn pozitiv şi este despre românii de pretutindeni. E un strigăt de unire cumva. Deocamdată nu avem videoclip . Probabil că o să facem în perioada următoare un videoclip cu nişte filmări live, care să reprezinte şi starea piesei. Pentru viitor pregătim ceva interesant. Dar până atunci, haideţi să vedem parcursul cântecului ăsta. Deşi melodia s-a putut asculta câteva zile doar pe platforma Zonga, am primit reacţii multe. S-a făcut şi un site unde văd că sunt multe urări. Ne bucurăm foarte mult de asta“, ne-a declarat Adi Bărar.

„Piesa este un strigăt. Ar trebui să scoatem pieptul în faţă, să fim mândri de ce suntem. Să avem încredere în noi. Suntem un popor atâta de frumos şi ingenios. Suntem minunaţi. De ce să ne simţim aşa de în mizerie? Pentru că ne spun alţii că aşa trebuie să fie?“, spune solistul trupei Adi Igrişan, despre noua piesă Cargo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.