Anunțul bombă al unuia dintre cei mai mari operatori de parcări din...

Anunțul bombă al unuia dintre cei mai mari operatori de parcări din Europa după ce a intrat pe piața din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

parcare piata 700

Parcarea auto din Piața 700 are un nou proprietar, de la sfârșitul anului trecut. Grupul Interparking, unul dintre cei mai importanți operatori de parcări din Europa, prezent în nouă țări și 360 de orașe, a achiziționat compania care administrează Parcarea 700 de la Constructim SA. Parcarea auto are 520 de locuri situate în Piața 700, parte a City Business Center, în vecinătatea Administrației Financiare Publice Timiș.

„Această achiziție reprezintă un nou start pentru activitățile noastre în Romania pentru sectorul parcurilor auto.


Ca urmare a achiziției, Interparking România va fi prezentă la Timișoara și dorește să fie activă și, împreună cu partenerii săi locali, Societatea Drumuri Municipale Timișoara și autoritățile locale, să participe la dezvoltarea noilor parcări „off-street” pentru utilități publice care vor îmbunătăți traficul și mobilitatea în acest frumos oraș”, a declarat Ernesto Piera, directorul general al Interparking Hispania și România.

Reprezentanții companiei spun că intenționează pentru următorii ani să dezvolte două noi parcări la Timișoara.

„Prin această tranzacție, Interparking își confirmă interesul puternic și încrederea în piața parcării auto din România și, în acest mod, va opera acum peste 800 de parcări auto situate în Olanda, Belgia, Germania, Austria, Franța, Spania, Italia, România și Polonia. Astfel, Interparking își urmărește și politica de creștere a investițiilor doar în orașe și regiuni europene de înaltă calitate”, a afirmat și Roland Cracco, directorul deneral al Interparking.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.